Cuba Gooding Jr. idegösszeomlást kapott

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Cindy Ord -
forgatás színész idegösszeomlás Cuba Gooding Jr.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész az American Crime Story - The People v. O.J. Simpson című sorozat forgatása közben lett rosszul. A sztár játssza majd a gyilkossággal megvádolt sportolót, O.J.Simpsont. 

"Szó szerint idegösszeroppanást kaptam a jelenetek felvétele közben. Arra gondoltam, hogy ez a család mennyi szenvedésen eshetett át, és milyen szörnyű lehetett nekik. Borzalmas" - mondta a Cuba Gooding Jr. A hollywoodi hírességet elmondása szerint nagyon megviselték a történtek, de szeretné, ha a nézők más nézőpontból is megismernék a történteket - írja a Nydailynews.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Cindy Ord
Drasztikus lépések az iskolai menza ellen: megreformálják az iskolások gondolkodásáthttp://www.life.hu/drlife/20160317-napi-doktor-menza-reform-felvilagositast-kapnak-a-kisiskolasok.htmlAz unióban élő diákok jobban támogatott iskolatej-, gyümölcs- és zöldségprogramokban, valamint a helyes táplálkozásról szóló oktatásban részesülhetnek hamarosan! Dr. Life--Hiába mozogsz, ha hizlaló ételeket eszel, kövér maradsz?!http://www.life.hu/drlife/20160319-a-rossz-taplalkozas-hatasait-mozgassal-sem-lehet-legyozni.html Rossz hír a falánk örökmozgóknak: hízásra hajlamos genetikával akkor is elhízhatnak, ha rendszeresen sportolnak. Persze, azért a mozgás nem felesleges, sőt: a heti ötszöri 30 perces testmozgás 30 százalékkal csökkenti például a szív- és érrendszeri betegségek, a rák és cukorbetegség kialakulásának a veszélyét legalább 30 százalékkal.Dr. LifeThinkstockBetegen áll színpadra Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20160319-betegen-all-szinpadra-torocsik-mari.htmlA Nemzeti Színház Galilei élete előadásának főpróbája előtt betegedett le Törőcsik Mari. Az influenzás színésznőt azonban ezt sem tartotta vissza attól, hogy megjelenjen a színházban. Dr. Life--Mindent megoszt a barátod a Facebookon? - Ez állhat a háttérbenhttp://www.life.hu/drlife/20160319-emberek-akik-az-eletuk-minden-pillanatat-megosztjak-a-facebookon.htmlMindenki ismer néhány olyan embert, akik életük legintimebb részleteit is megosztják a Facebookon. Minden érzésüket és testi funkciójukat leírják, és a többiek sokszor nem értik, mi az oka ennek a kitárulkozásnak. Nos, a tudósok szerint létezik az agynak egy területe, amely ezekért a túlosztásokért felelős. Dr. Life--Megalázták az édesanyát, mert Down-szindrómás ikerlányai születtek http://www.life.hu/drlife/20160318-down-szindromas-ikerlanyai-lettek-az-orvos-szavai-kikeszitettek-az-edesanyat.htmlA nő most azért írta le a gondolatait, mert az elmúlt négy évben nagyon bántotta a dolog. Jodi Parryt a saját orvosa bántotta meg. Dr. LifeOrigoSzívszorító dráma! Újszülöttjével a karjában temetik el a 22 éves kismamáthttp://www.life.hu/drlife/20160315-ujszulottjevel-a-karjaban-temetik-el-a-22-eves-kismamat-victoria-anne-ramage-t.htmlNincs is annál szívszorítóbb, mint amikor egy várandós nő távozik az élők sorából. A 22 éves, 26. hétben járó Victoria-Anne Ramage kedden felkelt, gyermeke apjával épp reggelizni készült, majd összeesett. Szerettei hiába siettek be vele a kórházba, már nem tudták megmenteni sem őt, sem gyermekét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.