Sokkoló! Anorexiás lett Yevgeny Kafelnikov lánya

Forrás: Instagram / AlesyaKafelnikov -
tenisz teniszező anorexia nervosa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teniszsztár Yevgeny Kafelnikov nemrég aggódó apaként lépett nyilvánosság elé, mivel modell lánya, Alesya anorexiával küzd.

A 17 éves Alesya közel egy éve lépett anyja nyomdokaiba, és Párizsban kezdte el építgetni modellkarrierjét, ám

ennek apja, a legendás teniszező, Yevgeny Kafelnikov egyáltalán nem örül.

Aleysha Kafelnikov Forrás: Instagram / Alesya Kafelnikov

Ahogy ő mondja, szigorúan ellenzi, hogy lánya folytassa ezt az életmódot, amit ráadásul közel kétszázezer "hülye" követ Instagramon.

"Ez valóban anorexia. Alesya-t 14 éves tudatlan tinik követik Instagramon, akik ráadásul még támogatják is a fogyásban Nem kellene azokra az idiótákra hallgatnia!"

Forrás: Instagram / Alesya Kafelnikov

A többszörös Grand Slam nyertes teniszező Moszkvában él, és a múlt héten lánya képeit nézegetve szembesült azzal, hogy itt nagy a baj, és

Alesya-nak sürgősen segítségre van szüksége.

Persze megpróbált a lányával is beszélni erről, sajnos sikertelenül, ez volt az oka annak, hogy szócsöveként használja a médiát. Ám nagyon úgy tűnik, hogy lánya továbbra is hajthatatlan.

"Ha híznék, akkor nem lennék többé modell" - nyilatkozta Alesya a KP Russia nevezetű orosz lapnak.

Ráadásul ezt megerősítheti benne, hogy modellkarrierje is felfelé ível, nemrég ugyanis leszerződtette a neves Elite London ügynökség, mégis rossz ránézni: 52 kilóról, 45-re fogyott - számolt be a Daily Mail.

Uma Thurman plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/drlife/20160322-rengetek-plasztikai-muteten-esett-at-uma-thurman.htmlUma Thurman belépője elég emlékezetesre sikerült az amfAR-gálán szombaton. A színésznő ugyanis teljesen felismerhetetlenné vált a rengeteg plasztikai műtét miatt. Dr. Life--A zene ad reményt az üvegcsontú nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20160322-a-muveszet-ad-remenyt-az-uvegcsontu-nonek.htmlGaelynn Lea egy ritka örökletes betegségben, az úgynevezett üvegcsontúságban szenved, ami megakadályozta a normális növekedésben, ennek ellenére 20 éve hegedül, zenekarokban játszik, és kimondhatatlanul gyönyörű dalokat ír. Ezt mutatta meg a Tiny Desk koncerten. Dr. Life--Messi meccs közben kólintotta fejbe az egyik szurkolóthttp://www.life.hu/drlife/20160321-messi-fejbe-kolintotta-egyik-szurkolojat.htmlA mentő vitte kórházba az egyik szurkolót, miután a Barcelona argentin sztárja, Messi meccs közben véletlenül kirúgta a labdát a nézőtérre. Dr. LifeAFPEgy anyuka beszólt azoknak, akik a beteg kislányáért imádkoznakhttp://www.life.hu/drlife/20160307-hemangioma-miatt-van-egy-daganat-a-feleves-kisbaba-arcan.htmlKatie egy féléves kislány büszke édesanyja, mutatja ezt az is, hogy blogjára rendszeresen feltölti a lányáról készült fotókat is. De a kommentelők sohasem hagyják szó nélkül a kicsi arcán lévő tumort. Ebből lett elege Katie-nek. Dr. LifeOrigoRichard Gere: "Akkor is adj pénzt a rászorulóknak, ha drogra költik!"http://www.life.hu/drlife/20160305-richard-gere-ugy-jotekonykodna-hogy-nem-erdekli-hogy-mire-koltik-a-penzet.htmlRichard Gere szerint akkor is pénzt kellene adni a hajléktalanoknak, ha kábítószerekre és alkoholra költik. Dr. Life--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.