Kiderült, hogy mi Ashton Kutcher egyik rettegett ellensége

Forrás: AFP/Stephen Dunn -
Ashton Kutcher Mila Kunis húsvét egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher egy talk-showban mesélte el, hogy mit is hozott családjának a húsvéti nyuszi. Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy csokit, a színész ugyanis kifejtette: ő és felesége imádják a csokit, és pont ezért próbálják nagy ívben elkerülni.

"Megőrülünk az édességért!"- viccelődött Ashton Kutcher, aki Jimmy Kimmel beszélgetős műsorának vendége volt hétfőn. A téma a húsvét kapcsán merült fel, és Ashton épp azt ecsetelte, hogy

feleségével, Mila Kunisszal próbálják egészséges útra terelgetni egyéves lányukat, Wyatt-ot.

Ashton Kucher és Mila Kunis Forrás: AFP/Stephen Dunn

"Nem akartuk, hogy a nyuszi cukrokat hozzon a lányunknak, hiszen csak most múlt egyéves, és nem igazán áll rá készen. Szóval inkább Cheerios-szal és mazsolával leptük meg. Imádja a mazsolát!' - mondta el arra a kérdésre, hogy mit is hozott akkor a nyuszi a lányuknak.

Az első kép Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányáról Forrás: Northfoto

Ashton azt is hozzátette, hogy nem tartanak otthon édességeket, mert képtelenek lennének visszafogni magukat, és felfalnák az összeset - számolt be a Daily Mail.

Freddie vetélytársa pucéran táncolna az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-freddie-vetelytarsa-puceran-tancolna-a-farkasokkal-az-eurovizion.htmlEgy pucér, farkasokkal táncoló Mauglit is láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, legalábbis ha megengedik a fehérorosz versenyzőnek. TV + Sztárok--Ennyit változtak a Pussycat Dolls énekesnői http://www.life.hu/sztarok/20160329-hova-tuntek-a-pussycat-dolls-lanyai.htmlHihetetlen, de már hat év telt el a Pussycat Dolls feloszlása óta, ezért utánanéztünk, hogy mit is csinálnak most a lányok, illetve hogy festenek az egykori bombázók. TV + Sztárok--Sosem volt még ennyire szexi Mariah Careyhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-remek-formaban-van-mariah-carey.htmlAz énekesnő londoni koncertjén kápráztatta el közönségét a remek alakjával, amikor egy mélyen kivágott fényes dresszben lépett a színpadra. TV + Sztárok--Kendall Jenner megütött egy fotóst, vagy mégsem?http://www.life.hu/sztarok/20160323-kendall-jenner-pofonvagott-egy-fotost-vagy-megsem.htmlKendall Jenner és a barátnője, Gigi Hadid a párizsi divathéten bulizni indultak, a Kardashian-lány pedig kellőképpen berúgott ahhoz, hogy feldühítse magát egy rámenős paparazzin. El is csattant egy pofon, vagy mégsem? TV + Sztárok--Újabb képek láttak napvilágot a Baywatch forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tobb-mitch-buchannon-ra-sem-fert-volna-erre-az-egy-kepre.htmlFilm készül a 90-es évek nagysikerű sorozatából, nemrég pedig újabb forgatásról készült képek láttak napvilágot, ahol a régi Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff, és az új Mitch Buchannon, azaz Dwayne Johnson egymással fotózkodik. TV + Sztárok--Színészek, akik aprópénzért vállaltak el egy kiváló szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160323-szineszek-akik-nem-sok-penzt-kertek-egy-kivalo-filmszerepert.htmlManapság már világsztárok, de egykor filléreket kaptak egy-egy szerepért. De az sem ritka, hogy egy már befutott színész aprópénzért vállal egy szerepet az igényesebb produkció érdekében. Nézzük meg, hogy kik is ők! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.