Érkezik az újabb őrület: vaginális sör kerülhet a boltok polcaira!

Forrás: Thinkstock -
lengyel modell termék sör vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötletet egy lengyel sörfőző szeretné piacra dobni, méghozzá nem is akárhogy. Egy cseh modell, Alexandra Brendlova vaginájából kinyert hüvelyi tejsavbaktériumot sokszorosítaná, így pedig egy különleges italt hozna létre. 

Wojciech Mann a közösségi oldalán gyűjt pénzt az ötletre. Szerinte 150 ezer euró elég is lenne, melyből több mint 16 ezer üveg sör kerülne a boltokba. Később a vevők külön igényelhetnék, hogy a saját párjuk vaginájából kinyert baktérium is belekerüljön az italba - olvasható a termék honlapján.

A termék lehetséges borítója Forrás: http://orderyoni.com/

A terv egyelőre nem nyerte el a befektetők tetszését, így nem biztos, hogy a közeljövőben ihatunk ilyesfajta sört. Több internetes portál szerint a sztoriból nem igaz semmi, és csak egy rossz viccről van szó.

A spermaszakácskönyv után most itt a vagina-joghurt

Cecilia Westbrook megelégelte, hogy csak spermából készült nyalánkságokat ismer a világ, ezért elhatározta, joghurtot készít vaginája segítségével. Kattints ide a nem mindennapi ötletért!

Te vennél ilyen termékeket?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.