Egy fürdőgolyó miatt a lány egész teste rózsaszínűvé változott

fürdőgolyó kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész teste rózsaszínben pompázott annak a lánynak, aki úgy tűnik nem tudta, hogyan is kell a pink fürdőgolyót szakszerűen használni. 

Abi Shenton nagy rajongója az egyik kozmetikai termékcsaládnak, ám mégsem akkora, hogy tudja, melyiket hogyan kell használni. A lány ugyanis szappanként alkalmazta azt a fürdőgolyót, ami a használati utasítás szerint a fürdővízbe dobva oldódik, és emiatt az egész teste rózsaszín lett.

A lány azonnal klaviatúrát ragadott, és reklamált a cégnél.

Forrás: Twitter / Abi Shenton

A fürdőgolyót gyártó cég pedig rögtön reagált: „Oh, nem! Kérlek vedd fel a kapcsolatot a brit kollégákkal, hogy segítsenek neked kikerülni ebből.”

Ám, mint utólag kiderült, Abi rosszul használta a kozmetikai terméket, de szerencsésen megúszta, mert sikerült megszabadulnia a festéktől.

Marihuánatermesztő apácák harcolnak a fű legalizálásáérthttp://www.life.hu/drlife/20160330-marihuanatermeszto-apacak-harcolnak-a-fu-legalizalasaert.htmlTermesztik, szívják, eladják, és közben elmormolnak néhány imát. Ők a kannabisztermesztő apácák, akik mindezt bátran vállalják. A nővérek a gyógyászati fű tiltásáért hozott rendelet ellen tiltakoznak a Sisters Of The Valley nevezetű programjuk keretein belül. Dr. LifeOrigoSokkoló! Anorexiás lett Yevgeny Kafelnikov lányahttp://www.life.hu/drlife/20160323-az-orosz-teniszezo-yevgeny-kafelnikov-lanya-anorexias.htmlA teniszsztár Yevgeny Kafelnikov nemrég aggódó apaként lépett nyilvánosság elé, mivel modell lánya, Alesya anorexiával küzd. Dr. LifeOrigoTudtátok, hogy génjeinkbe vésték az ébresztőnk időpontját?http://www.life.hu/drlife/20160323-genjeink-hatarozzak-meg-hogy-a-koran-vagy-epp-keson-kelok-taboraba-tartozunk.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, akkor valószínűleg a bagoly típusba tartozol, ha lelkesen bólogatsz, akkor pedig a pacsirtákhoz. Legalábbis ezt állítja egy nemrég megjelent tanulmány, miszerint belső ritmusunkat génjeink határozzák meg. Dr. Life--Vért könnyezik a tinédzser, és nem tudják, hogy miérthttp://www.life.hu/drlife/20160311-a-lany-szemebol-es-a-fulebol-is-var-folyik.htmlLátszólag minden rendben van a 17 éves tinédzserrel, Marnie-Rae Harvey-val. Gyönyörű, élettel teli fiatal lány, ám van egy bökkenő. Vért könnyezik, az orvosoknak pedig fogalmuk sincs, arról, hogy miért. Dr. LifeOrigoTényleg rákot okozhat a wifi és a mobiltelefon?http://www.life.hu/drlife/20160309-noveli-a-rak-kockazatat-a-wifi-es-a-mobiltelefon.htmlEgy tudományos oldal munkatársai annak szerettek volna utánajárni, hogy valóban rákot okozhat-e a wifi és a mobiltelefon. Dr. LifeOrigoBerki Krisztiánnak nem esett jól az újabb herevasaláshttp://www.life.hu/drlife/20160307-fajt-berki-krisztiannak-a-negyedik-herevasalasa.htmlBerki Krisztián tú lvan a negyedik herevasalásán is, ám ez a mostani nem sült el túl jól, ugyanis a tévés fájdalomra panaszkodott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.