Schobert Norbi balesetet szenvedett a Hal a tortán című műsorban

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
TV2 Hal a tortán száj sérülés Schobert Norbert Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszgurut nem lehet túlszárnyalni a konyhában, de amikor bevetésre indult, harctéri sérülést szenvedett.

Lázár séf olyan brutális kihívás elé állítja Norbit, hogy hiába a katonai védőfelszerelés, Norbi szájából ömleni kezdett a vér. „Teljes menetfelszerelés hátizsák, fekvőtámasz aztán ömlött a számból a vér" – ecsetelte Norbi a vendégeinek. Arról, hogy pontosan mi történt, a videóból tudhatsz meg többet:

Stohl András: "Nemkívánatosak vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20160407-stohl-andras-szinesz-es-szabo-gyozo-szinesz-van-ahol-nemkivanatos-szemely.htmlMúltjuk miatt Stohl András és Szabó Győző nemkívánatos személyek lettek néhány városban. TV + Sztárok--62 éves lett Jackie Chan, az akciófilmek királyahttp://www.life.hu/sztarok/20160406-62-eves-lett-jackie-chan-a-kinai-akciofilmek-kiralya.htmlÁprilis 7-én ünnepli 62. születésnapját az akciófilmek királya. Nézzük, honnan is indult a legenda, mi a sikerének titka, hogyan érdemelte ki a Guinness-rekorder címet és milyen jótékonysági kezdeményezéseket támogat! TV + Sztárok--Fel sem ismerni Fridit egy 20 évvel ezelőtti felvételenhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-friderikusz-sandort-musorvezetot-fel-sem-ismerni-egy-husz-evvel-ezelotti-felvetelen.htmlA műsorvezetőről egy igazi retrogyöngyszem került elő, amelyen a legfeltűnőbb az, hogy milyen vékonyka volt a hangja. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zitáéknál focimeccs idején az asszonynak csend a nevehttp://www.life.hu/sztarok/20160406-debreczeni-zita-modell-bevallotta-ha-foci-megy-a-teveben-parjahoz-giannihoz-szolni-sem-lehet.htmlA gyönyörű modell elárulta, hogy már pontosan tudja, Giannit, mikor kell békén hagyni. TV + Sztárok--Dia és Cinti együtt vetkőzték le gátlásaikat! Közösen meztelenkednek a Farm játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20160408-rtl-klub-a-farm-jatekosai-dia-es-cinti-egyutt-furodtek-meztelenul.htmlNéhány hete még nem is ismerte egymást a reality két szereplője, ma viszont már teljesen természetes, hogy együtt fürdenek. TV + SztárokOrigoA Tv2-n tűnik fel Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-jakupcsek-gabriella-a-tv2-n-a-hal-a-tortanban.htmlA műsorvezetőt a csatorna gastrorealityjében láthatjuk majd. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.