Tragédiák sora! Magatehetetlen beteg magyar Elvis-imitátor

Forrás: Tv2 -
betegség Elvis Presley Danis Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos beteg a magyar Elvis-imitátor, Danis Zoltán. Úgy véli, az orvosok sem tudják, mi baja van, de már a kerekes székben sem tud ülni. 

"Másfél éve nézem a plafont... Felfoghatatlan, de pillanatok alatt szanaszét esett az életem. Egy hét alatt temettem el szeretett édesanyámat, édesapámat, és fél évvel korábban a bátyámat. Mindeközben énekelnem kellett, hiszen szerződésem volt, ráadásul a halálesetek után a hererákkal is megküzdöttem. Lehetetlen volt feldolgozni ezt a rengeteg tragédiát... Visszagondolva már látom, hogy ez vezetett odáig, hogy másfél éve nyomo­rultan élek" - nyilatkozta a Blikknek Zoltán, akinek a betegsége úgy kezdődött, hogy egyszer csak összerogyott és azóta nem tud lábra állni.

Danis Zoltán, Elvis-imitátor Forrás: Tv2

Az orvosok gyanakodtak már mérgezésre is vagy egzotikus vírusra, de sem a hagyományos orvoslás, se az alternatív módszerek nem vezettek eredményre.

Az ágyhoz kötött énekest anyagi gondok is gyötrik. Ismert zenészek – mint például Tóth Vera – jótékonysági koncertet is ajánlottak neki, de Zoltán azt sem fogadta el, csak egy vágya van, hogy újra lábra állhasson.

Két férfi összeverte az utcán a várandós, részeg Damu Edináthttp://www.life.hu/drlife/20160409-ket-ferfi-megverte-az-utcan-a-reszeg-damu-edinat.htmlRettenetesen aggódik a családja Damu Edináért. A várandós asszony képtelen ellenállni az italnak, édesanyja leginkább a zárt osztályon tudná biztonságban. Dr. Life--Te is ilyen beteg vagy? - Vigyázz, könnyen rossz diagnózist kaphatszhttp://www.life.hu/drlife/20160402-ezeket-a-betegeket-az-orvosok-konnyebben-felrediagnosztizaljak.htmlAzok a betegek, akik türelmetlenek, idegesek és agresszívek az orvossal, 42 százalékkal nagyobb eséllyel kénytelenek szembenézni azzal, hogy félrediagnosztizálják őket. Ennek oka bizonyára az lehet, hogy a szakemberek így képtelenek a vizsgálatra koncentrálni, leköti őket a páciens reakcióira adott válaszuk. Dr. Life--Xantus Barbara: "Egy hajszálon múlt az életünk"http://www.life.hu/drlife/20160402-turay-ida-szinhaz-tarsulatanak-kisbusza-balesetet-szenvedett.htmlA Turay Ida Színház társulatának 16 fős kisbusza autóbalesetet szenvedett. Négy tagjukat - Hűvösvölgyi Ildikót, Keresztes Ildikót, Győri Pétert és Topolcsányi Laurát - kórházba kellett szállítani, azonnal vizsgálatokat végeztek el rajtuk. Szerencsére megúszták komolyabb sérülések nélkül az ütközést, ám mindannyian nagyon megijedtek. Dr. LifeOrigoSzorongást, stresszt és depressziót is kiválthat, ha vége a kedvenc sorozatunknakhttp://www.life.hu/drlife/20160320-szorongast-stresszt-es-depressziot-is-kivalthat-ha-vege-a-kedvenc-sorozatunknak.htmlSokan vannak, akik egy-egy sorozat függőjévé válnak, és órákig tartó maratonokat tartanak, amelyek keretében akár több tucat epizódot is megnéznek egyszerre. A Toledói Egyetem munkatársai bizonyították, hogy a sorozatmaratonok után szorongás, stressz és depresszió is jelentkezhet.Dr. Life--Két éve nem látogatja barátnője a nagybeteg Szaxi Maxithttp://www.life.hu/drlife/20160320-ket-eve-nem-latogatja-baratnoje-a-nagybeteg-szaxi-maxit.htmlA Dolly Roll és a Hungária legendás zenésze, Fekete Gyula állapota nem javul gyors ütemben. Mind barátai, mind rajongói reménykednek a zenész felépülésében.Dr. Life--Betegen áll színpadra Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20160319-betegen-all-szinpadra-torocsik-mari.htmlA Nemzeti Színház Galilei élete előadásának főpróbája előtt betegedett le Törőcsik Mari. Az influenzás színésznőt azonban ezt sem tartotta vissza attól, hogy megjelenjen a színházban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.