Milyen lenne, ha a férfiak menstruálnának? Videó!

nők menstruáció videó vérzés menzesz betét férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buzzfeed néhány bevallálalós férfiúja megtapasztalhatta, mi mindenen mennek keresztül a nők azokon a bizonyos napokon. Íme.

Az ötlet remek, ám azt megjegyeznénk: a menstruáció nem csupán erről szól, és nem csupán néhány napig tart.

Mellplasztikájáról beszélt a Modern család 18 éves színésznője, Ariel Winterhttp://www.life.hu/drlife/20160311-ariel-winter-18-eves-szineszno-mellplasztikan-esett-at.htmlA fiatal színésznő őszintén nyilatkozott arról, hogyan változtatta meg életét a tavaly bevállalt mellkisebbítő műtétje. Dr. LifeAFPJobban van Janet Jacksonhttp://www.life.hu/drlife/20160310-janet-jackson-enekesno-jobban-van-a-legfrissebb-kepek-szerint.htmlAz énekesnőt a Los Angeles-i repülőtéren látták először azóta, hogy lemondta koncertturnéjának európai állomásait. Dr. Life--Kiújult a rák? Egészségi állapotáról beszélt Michael Douglashttp://www.life.hu/drlife/20160330-michael-douglas-szinesz-cafolta-hogy-kiujult-a-rak-betegsege.htmlA világsztár a napokban tisztázta az egészségi állapotáról szóló híreket. Dr. Life--Öngyilkosságot fontolgatott A szökés sztárja, Wentworth Millerhttp://www.life.hu/drlife/20160329-wentworth-miller-a-szokes-sorozat-sztarja-ongyilkossagot-fontolgatott.htmlA Golden Globe-díjra jelölt színész közösségi oldalán kérte meg rajongóit, hogy ne gúnyolódjanak régi testalkatán, mert korábban komoly mentális zavarokkal küzdött. Dr. LifeOrigoKórházba került a Csajok sorozat sztárja, Lena Dunhamhttp://www.life.hu/drlife/20160307-lena-dunham-szineszno-rendezo-es-iro-korhazba-kerult.htmlAz író-rendező-színésznő a hírek szerint sürgős műtéten esett át. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.