Luxuskörülmények között gyógyul a mellrákos Janice Dickinson

mellrák Janice Dickinson szupermodell Beverly Hills kórház luxuskörülmény gyógyulás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen éjszakáért 2000 dollárt fizet az egykori szupermodell azon a Beverly Hills-i klinikán, ahol rákbetegségével kezelik.

Janice Dickinson mellrákkal küzd. Az egykori sikeres szupermodell a hírek szerint egy Beverly Hills-i luxusklinikán gyógyul, ahol egyetlen éjszaka 2000 dollárba, vagyis több mint félmillió forintnak megfelelő összegbe kerül.

Forrás: Northfoto

A 61 éves Janice-nek mindezért külön lakosztály jár memóriahabos ággyal, esővizet imitáló zuhanyzóval és a hozzá járó hatalmas káddal, illetve külön spa-kezeléseket is biztosítanak számára. Dickinson a hírek szerint az eredmények végéig a kórházban fog maradni.

Öngyilkosságot fontolgatott A szökés sztárja, Wentworth Millerhttp://www.life.hu/drlife/20160329-wentworth-miller-a-szokes-sorozat-sztarja-ongyilkossagot-fontolgatott.htmlA Golden Globe-díjra jelölt színész közösségi oldalán kérte meg rajongóit, hogy ne gúnyolódjanak régi testalkatán, mert korábban komoly mentális zavarokkal küzdött. Dr. LifeOrigoKözel 80 kilót nyom az 5 éves kisfiú egy ritka genetikai betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20160411-misael-caldogno-abreu-5-eves-kisfiu-a-prader-willi-szindroma-miatt-79-kilot-nyom.htmlA Brazíliában élő Misael Caldono Abreu légzése a túlsúlya miatt gyakran leáll éjszakánként. Dr. Life--Elérte, amiért küzdött: sterilizálni fogják a nőt, aki nem akar gyerekethttp://www.life.hu/drlife/20160325-holly-brockwell-4-even-at-kuzdott-azert-hogy-sterilizaljak-mert-nem-akar-gyereket.htmlHolly Brockwell minden évben benyújtotta a kérelmét a brit egészségügyi szolgálatnak, hogy sterilizálják, azonban mindannyiszor elutasították. Most végre nyert: a 30 éves brit nőt hamarosan megoperálják. Dr. LifeOrigoJobban van Janet Jacksonhttp://www.life.hu/drlife/20160310-janet-jackson-enekesno-jobban-van-a-legfrissebb-kepek-szerint.htmlAz énekesnőt a Los Angeles-i repülőtéren látták először azóta, hogy lemondta koncertturnéjának európai állomásait. Dr. Life--Vilmos hercegnél nincs cukibb! Így kedveskedett egy beteg gyereknek a trónörököshttp://www.life.hu/drlife/20160311-vilmos-herceg-cuki-ajandekkal-kedveskedett-egy-altala-megmentett-beteg-kisgyereknek.htmlA mentőpilótaként dolgozó trónörökös egy gumikesztyűből varázsolt igazi meglepetést egy 3 éves kis betegnek. Dr. Life--Megnagyobbíttatta melleit Nicole Richie?http://www.life.hu/drlife/20160324-nicole-richie-enekesno-es-valosagshow-sztar-mellplasztikan-esett-at.htmlLátványosan nagyobb dekoltázzsal jelent meg egy Los Angeles-i eseményen Lionel Richie nevelt lánya. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.