Sokkoló! Arra ébredt a beteg, hogy a fogorvos minden fogát kihúzta

Colombus foghúzás fogsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Colombusban élő Donny Grigsby csak a bölcsességfogaitól akart megszabadulni, ám arra ébredt, hogy a fogorvos minden egyes fogát kihúzta. A férfi valószínűleg a bíróságra viszi az ügyet.

Az RTV6 beszámolója szerint a 36 éves férfi azért jelentkezett be a White River Dental rendelőbe, hogy megszabaduljon négy bölcsességfogától. Miután a felesége több, mint öt órán keresztül várakozott, magyarázatot követelt.

Sokkolta, amikor kiderült, hogy a fogorvos a férje összes fogát kihúzta,

arra hivatkozva, hogy attól tartott, hogy az egyik fog fertőzése szétterjedhet.

Amikor a nő meglátta a vérben ázó férjét, azonnal hívta a mentőket. A férfi vérkeringése a kórház felé tartó úton kétszer is összeomlott, de sikerült újraéleszteni, majd egy ideig mesterséges kómában tartották.

„Rettentően szégyellem, hogy nincsenek fogaim. Arra ébredtem, hogy meztelenül fekszem, nagyon féltem" – meséli a videóban Grigsby, aki nem akar mosolyogni, fájdalmai vannak, és jelenleg is vérrögök vannak a szervezetében a beavatkozás miatt.

Mindemellett nem tudja felfogni, hogy miért történt vele ez az egész.

Donny és felesége Forrás: Facebook / Donny Grigsby

Az RTV6 megkereste a fogászati rendelőt is, ám a fogorvos az orvosi titoktartásra hivatkozva nem nyilatkozott. Később a cég a csatornához eljuttatott közleményében leírta, hogy minden páciensükkel aláíratnak egy beleegyezési nyilatkozatot, amely magába foglalja az esetleges komplikációk lehetőségét is, pontosan ez történt Grigsby esetében is. A család mindenesetre műhiba-pert fontolgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.