A heroin ölte meg a 23 éves lányt - Anyja meghatóan búcsúztatta

Forrás: Facebook -
halál drog túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Kelsey Grace éveken keresztül drogfüggő volt, egészen múlt szombatig. Heroin túladagolásban halt meg. Anyja megható szavakkal búcsúztatta.

Kelsey édesanyja Kathleen a pénteken tartott temetésen szívszaggató szavakkal búcsúztatta el lányát, majd a szertartás után úgy gondolta, hogy a világgal is meg kell osztania levelét. Azt reméli, hogy ezáltal segíthet valakinek, és persze úgy érzi, hogy

erről a problémáról nem lehet eleget beszélni.

Kelsey és Kathleen Forrás: Facebook

Az édesanya levele:

"Igazi harcos vagy. Az évekig tartó kemény küzdelem során végignéztem, ahogy nap, mint nap megküzdesz magaddal, de végül a függőség nyerte a háborút. Azok számára, akik nem értik, hogy mit is jelent a függőség,

ő csak egy újabb statisztikai adat, ami annak a bizonyítéka, hogy rosszul döntött.

Nekik szól a következő pár sor: Ő a babánk volt, a gyermekünk, a lányunk, és mint anyaként: ő volt a mindenem! És ő is anya volt, egy testvér, nagynéni, dédunoka, barát, unokatestvér, egy ember, és csak utolsósorban egy függő."

Forrás: Facebook

"Kelsey a drogokhoz fordult, hogy másokhoz hasonlóan ő is normálisnak érezhesse magát, mert a heroin azt mondta neki, hogy " Én éreztetem veled, hogy elfogadnak. Velem értékesnek tartod majd magad, és normálisnak,

olyan embernek, akit mindenki szeret.

"Amit viszont nem mondott el neki, hogy hogyan fogja őt elszakítani a családjától, hogyen veszi majd el a munkáját, otthagyja majd nincstelenül, hogy elrabolja majd tőle a fiát, az otthonát, a mosolyát, a humorát, és végül az életét."

Forrás: Facebook

Az édesanya hozzátette, hogy reméli, hogy szavai arra ösztönzik az embereket, hogy végre nyíltan beszéljenek a függőségről.

"Bár a lányom fizikailag nincs itt, de biztos vagyok benne, hogy csodákat tesz a mennyországban. Hihetetlenül büszke vagyok rád. Szeretlek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.