Rémálommá vált az édesanya élete: fej nélkül született a gyermeke

Forrás: Thinkstock -
Zimbabwe szülés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A masvingoi kórház személyzetét sokkolták a történtek: egy nő ikreknek adott életet, de az egyik pici fej nélkül, halva született, míg testvére makrokefáliával, azaz a normálisnál nagyobb fejjel jött a világra.

Szerda délután egy zimbabwei, ikrekkel terhes asszony kórházba került, ám a nagy nap tragédiával végződött. A gyermekek közül az egyiknek ugyanis nem volt feje, míg ikertestvére különösen nagy fejjel született - írja a Zimbabwe Newsday.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A források szerint az asszony jól van, azonban gyermekeiről ez nem mondható el: fej nélküli gyermeke eleve halott volt, testvére pedig csak pár percig élt - tájékoztatta a lapokat Dr Amadeous Shamu.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az orvos hozzátette, hogy noha a veleszületett rendellenességek sajnos gyakran előfordulnak, de ehhez hasonló esettel nem nagyon találkoztak még.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.