A saját izzadtságára allergiás a 28 éves lány - A betegség tönkretette az életét

betegség bőr allergia testmozgás Julie Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egészen ritka betegség keseríti meg a 28 éves Julie Reid életét, aki a saját izzadtságára allergiás. 

Korábban a mozgás szerelmese volt a 28 éves lány, aki egészen addig táncolt és gimnasztikázott is, amíg egy nagyon ritka betegség meg nem támadta. Az orvosok az úgynevezett cholinergic urticaria nevű kórt diagnosztizálták nála, ami rendellenes immunműködés miatt alakul ki, és súlyos allergiás tünetek kísérik - írja a nydailynews.com.

Forrás: Julie Reid

Akárhányszor Julie leizzad vagy könnyezik, a bőrén vörös, égő pöttyök jelennek meg, amelyek miatt a fiatal lány már az utcára sem lép ki. "Úgy érzem magam, mint egy szörny, a kiütéseim pedig őrülten viszketnek, a saját bőrömet is le tudnám kaparni magamról" - mesélte a lány, akinek betegségére sajnos nincs gyógyszer. Julie-t a betegsége kialakulása óta depresszió gyötri, és az evésbe menekül.

/1511/Ritka20151123152834

Debreceni dráma! Két egyetemista mentette meg egy nő életéthttp://www.life.hu/drlife/20160415-ket-debreceni-egyetemi-hallgato-elesztette-ujra-az-idos-not-a-tudogondozo-elott.htmlEgy idős asszonyt élesztettek újra a Debreceni Egyetem két agrármérnök hallgatói. Dr. Life--Szép formájú fogak és esztétikus fehérség – Ezek lennének a szépség zálogai?http://www.life.hu/drlife/20160414-fogfeheritesi-kisokos-igy-zajlik-a-folyamat-dentalhigienikust-kerdeztunk.htmlA fogfehérítés sokaknál napirendi téma, a fehér fogak pedig nemcsak egészséget, de esztétikumot és igényességet sugallnak a külvilág számára. Milyen módon tehetjük még igézőbbé a mosolyunkat, és hogyan zajlik egy fogfehérítés? A Life.hu utánajárt! Dr. Life--Kiderült, hogy mi okozza a párkapcsolatok haláláthttp://www.life.hu/drlife/20160415-ezert-ernek-veget-a-parkapcsolatok.htmlÖt amerikai egyetem kutatói 6500 tesztalany segítségével azt próbálták kideríteni, hogy mégis miért szakítottak a korábbi kedvesükkel. Dr. Life--Az anorexia csapdájában: a kalóriák belélegzésétől is fél a beteg lányhttp://www.life.hu/drlife/20160415-sophie-hartwel-anorexias-lany-azt-hiszi-hogy-be-tudja-lelegezni-a-kaloriakat.htmlA 23 éves Sophie Hartwel olyan súlyos állapotban van, hogy a szülei pénzt gyűjtenek a kezelésére. A lány azt hiszi, a kalóriák képesek felszívódni a bőrén keresztül is! Dr. LifeThinkstockHat hete is átesett egy műtéten Kulka Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20160416-edzett-fel-eve-szokott-le-a-dohanyzasrol-kulka-janos-nyilatkozta-kaszas-attila-edzo.htmlAhogy írtunk is róla, a kedden este stroke-ot kapott Kulka János jóbarátja Árpa Attila szerint semmi előjele nem volt a történteknek: a színész remek formában volt. Edzője is hasonlót állít, aki szerint reggelente ugyan fáradt volt Kulka, de tökéletesnek tűnt a fizikai állapota. Dr. Life--Pauline végtagok nélkül is megállja a helyét a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20160416-pauline-vegtagok-nelkul-is-megallja-a-helyet-a-vilagban.htmlA 36 éves Pauline író, személyi edző, adománygyűjtő, szónok, emellett feleség és anya. Mindezt úgy, hogy egy születési rendellenesség miatt nincsenek végtagjai. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.