Sokkoló! 40 centis derekat csináltatott magának egy nő

Forrás: Instagram/ Pixee Fox -
fűző műtét fogyás derék plasztika Pixee Fox derékméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd származású Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy olyan vékony dereka lehessen akár egy rajzilmfigurának. Korábban hat bordáját vetette ki a cél érdekében, most pedig büszkén újságolta, hogy a derekmérete egy speciális fűzőnek köszönhetően már csak 40 centiméteres. 

Egy extra szoros fűzőnek köszönhetően vékonyította tovább derekát a svéd származású nő, akinek nem volt elég, hogy kivetette hat bordáját, tovább akarta csökkenteni a derékméretét. "Egy különleges fűzővel csökkentem tovább a derekam méretét, amit csak fürdéskor veszek le" - nyilatkozta a Us Weekly című lapnak.

Forrás: Instagram/ Pixee Fox

Amint arról korábban beszámoltunk: Pixee tavaly novemberben vetette magát alá az első plasztikai műtétnek, melynek során 6 bordájától szabadították meg összesen 70 ezer fontért, vagyis körülbelül 31 millió forintért. És úgy tűnik, még mindig nem képes leállni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.