Tragédia! Hét évvel később kiderült, hogy a spermadonor skizofréniás bűnöző

Forrás: James Breeden -
bűnöző spermadonor skizofrénia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit pár régóta élt egymással boldogságban, de nagyon szerették volna már kiteljesíteni családjukat egy gyermekkel. Rengeteg keresés után sikerült megtalálniuk a tökéletes donort, akiről évekkel később kiderül, hogy egy őrült bűnöző!

Angie Collins és Beth Hanson határtalanul boldogok voltak, mikor végre megtalálták a számukra legtökéletesebb donort. A hónapokig tartó keresés után ráakadtak arra a férfira, akinek külső és belső tulajdonságai is megfeleltek a párnak.

Forrás: James Breeden

A férfi adatlapján azt vallotta, hogy 160-as az IQ-ja, jól képzett zenész, akinek a családjában semmilyen súlyos, öröklődő betegség nem volt. A pár egyből jelentkezett a donorért, a megtermékenyítés elsőre sikerült. Angie és Beth közös kisfia pedig egészségesen a világra jött. Hét évvel később viszont a család élete pokollá változott. Kaptak egy üzenetet egy anyától, akinek szintén ugyanattól a donortól született gyermeke. Kiderült, hogy a férfi rengeteg mentális és egészségügyi problémával küzd, a többi között skizorféniával, ráadásul börtönben is volt már. A pár megpróbálta beperelni a céget, de nem jutottak eredményre, azonban nem adják fel. Ettől a donortól összesen 36 gyermek született, Angie és Beth néhány szülővel összefogva próbálják újra felelősségre vonni a céget, és a férfit egyaránt - írja a Mirror.

Döbbenet! 800 gyermeke van egy férfinek

Simon Watson 16 éve spermadonor. A hírek szerint majdnem minden héten született egy utódja, így lassan egy kisebb országnyi gyereke van. Olvasd el Simon történetét a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.