Ragyogóan néz ki a rákból felépült Christina Applegate

Forrás: NORTHFOTO -
kinézet Christina Applegate mellrák színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő családjában nem ő az első nő, akinek meg kellett küzdenie a rákos megbetegedéssel. Édesanyja is mellráktúlélő.

Christina Applegate számos sorozatban és filmben szerepelt, betegsége óta azonban ritkán jelenik meg a nagy nyilvánosság előtt. Évekkel ezelőtt diagnosztizálták mellrákkal a színésznőt, akinek állapotán nagyon sokat segített, hogy megszületett a kislánya. A színésznő ma már úgy tündököl, mint a betegsége előtt!

Forrás: NORTHFOTO
„Végighallgattam, ahogy marják egymást a másik szobában” - Azt kívánja, bár elváltak volna a szüleihttp://www.life.hu/drlife/20160415-napi-doktor-nem-valtak-el-a-szulei-veszekedes-problemak-halal-tortenet.htmlSzéki Gabriella, a Napidoktor.hu olvasója tanulságképpen meséli el történetét. Célja, hogy minél több olyan szülő olvassa el, aki az alapjaiban megromlott, boldogtalan házasságát azért tartja meg, mert szerinte a gyerekének így a legjobb. Dr. LifeThinkstockEgészségügyi problémája miatt küldték el sorozatából Joe Manganiellót!http://www.life.hu/drlife/20160418-joe-manganiello-egeszsegugyi-problemaja-miatt-lett-elkuldve-egy-sorozatbol-megerolteto-szerep-feltek.htmlA dögös színészt egy veleszületett rendellenesség miatt rúgták ki, nem sokkal a forgatások megkezdése után. Dr. Life--Kényszerleszállás után mentővel szállították kórházba Prince-thttp://www.life.hu/drlife/20160418-prince-maganrepulojevel-kenyszerleszallast-hajtottak-vegre-rosszul-lett-a-vilagsztar-mento.htmlA világsztár annyira rosszul lett, hogy magángépével kénytelenek voltak kényszerleszállást végrehajtani, hogy az énekest azonnal kórházba tudják szállítani. Dr. Life--Sokkoló! 40 centis derekat csináltatott magának egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160417-pixee-fox-dereka-mar-csak-40-centimeteres.htmlA svéd származású Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy olyan vékony dereka lehessen akár egy rajzilmfigurának. Korábban hat bordáját vetette ki a cél érdekében, most pedig büszkén újságolta, hogy a derekmérete egy speciális fűzőnek köszönhetően már csak 40 centiméteres. Dr. LifeOrigo„Semmi sem hiábavaló nekem, mert nagyon szeretek élni” – Maga sem tudja, meddig élhet ritka betegsége miatt http://www.life.hu/drlife/20160414-interju-rigo-mariaval-aki-ritka-betegsegben-ipf-szenved.htmlA világon mintegy 5 millió embert érintő ritka betegség és annak velejárói miatt szenved Rigó Mária. A bizakodó nő több diagnózist is kapott már, de ez sem vette el az életkedvét. Dr. Life--A saját izzadtságára allergiás a 28 éves lány - A betegség tönkretette az életéthttp://www.life.hu/drlife/20160417-a-sajat-izzadtsagara-allergias-a-28-eves-julie-reid.htmlEgy egészen ritka betegség keseríti meg a 28 éves Julie Reid életét, aki a saját izzadtságára allergiás. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.