Súlyos egészségügyi problémákkal küzdenek Charlie Sheen ikerfiai

Forrás: AFP/Michael Buckner -
betegség ikrek Charlie Sheen gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők éppen a gyerektartáson vitatkoznak, mivel Charlie Sheen nem akar magas összeget fizetni. A per során viszont kiderült, hogy mindkét gyerek beteg, amit eddig próbáltak a szülők titokban tartani.

Charlie Sheen gyermekei 2009-ben születtek Sheen Brooke Muellertő. Eddig szinte semmit nem lehetett tudni a fiúkról, de most kiderült, Bob és Max sajnos folyamatos orvosi kezelésekre szorulnak.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Ezért követel az anyjuk magas, 14,5 millió forintnyi gyerektartást havonta, amit viszont Charlie nem akar kifizetni, mivel sok pénze megy el a saját betegségének kezelésére. A két gyermek közül Max van súlyosabb állapotban, veleszületett szívrendellenességgel küzd, de a másik kisfiú sem egészséges, ráadásul mindketten viselkedészavarosok – derült ki a Radar Online írásából

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.