Jakupcsek Gabriella svédcseppekkel és nyugtatókkal küzdött a stressz ellen

Forrás: TMC -
nyugtató stressz Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető ma már rutinosan áll a kamerák elé, legyen szó akármilyen megjelenésről, ám volt idő, amikor bizony halálra izgulta magát.

Jakupcsek Gabriellát nemrég szokatlan szerepben is láthatták a nézők. Főzőtudományát és fényűző otthonát is megmutatta. Sokan örültek, hogy habár csak rövid időre, de visszatért a műsorvezető a képernyőre.

Forrás: TMC

Jakupcsek Gabriella ma már a tőle megszokott lazasággal és humorral áll minden alkalommal a kamerák elé, de volt idő, amikor rengeteget izgult. Annak idején, amikor elkezdte a munkát a köztévénél, nagyon sok volt a stressz, amit a legkülönfélébb módokon próbált oldani. “Eleinte rengeteget szorongtam, nem a feladattól, hanem a kollégák miatt: tartottam a véleményüktől” - vallotta be Jakupcsek Gabriella és azt is elárulta, hogyan próbált küzdeni az izgalom ellen.

Forrás: TMC

“Először svédcseppet vittem magammal kis üvegben, abban volt valamennyi alkohol. Úgy éreztem, részben jó a torkomnak, részben ad annyi alkoholt, hogy attól jól kibírjam. Máskor előző este nyugtatót vettem be, majd rájöttem, hogy hajnalban nem tudok koncentrálni” - árulta el a műsorvezető egy korábbi interjújában a Hot! magazinnak.

Sértegetés és titkos szerelem a Farmban?http://www.life.hu/sztarok/20160421-sertegetes-es-titkos-szerelem-a-farmban.htmlSzombaton már csak kilencen alszanak a Farmon, megtörtént a kiválasztás.TV + Sztárok--Fésűs Nelly és Berki Krisztián is kiborult A Nagy Duett utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-fesus-nelly-szineszno-es-berki-krisztian-is-kiborult-a-tv2-nagy-duett-musora-utan.htmlKönnyeivel küzdött A Nagy Duett eredményhirdetése után Fésűs Nelly. Berkit pedig Szulák Andi és Kasza Tibi próbálta vigasztalni. TV + Sztárok--Beyoncé démonná változott - Vajon mire készül? http://www.life.hu/sztarok/20160420-beyonce-kitett-egy-titokzatos-kisfilmet-az-instagramra-nezd-meg-kulonleges-video.htmlBeyoncé az Instagram-oldalán tett közzé egy teasert, amely szerint az HBO április 23-án mutatja be a Lemonade című alkotást, vele a főszerepben. TV + Sztárok--Kozsót áramlopással gyanúsítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-kozso-volt-uzletvezetoje-gyanusitja-az-enekest-aramlopassal.htmlA teaházat üzemeltető énekest az egyik volt dolgozója gyanúsítja áramlopással. Állítása szerint sokkal kevesebbet fizettek, mint amennyit valójában fogyasztottak. TV + Sztárok--Arany színű autót ajánlott fel Lajcsinak Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160421-arany-szinu-autot-ajanlott-fel-lajcsinak-gyozike.htmlGalambos Lajostól nem fordultak el barátai, amíg börtönben ült. Sőt, sokan közülük még feleségét, Bogit is látogatták.TV + Sztárok--Így telnek Csobot Adél és Istenes Bence szülés előtti napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160420-csobot-adel-enekesno-megmutatta-hogyan-telnek-szules-elotti-napjai-es-hogyan-bujik-ossze-istenes.htmlAz énekesnő hamarosan életet ad első gyermekének, egy cuki fotóval pedig megmutatta, hogyan telnek a babavárás utolsó hetei. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.