Jakupcsek Gabriella svédcseppekkel és nyugtatókkal küzdött a stressz ellen

2016.04.21. 19:18

A műsorvezető ma már rutinosan áll a kamerák elé, legyen szó akármilyen megjelenésről, ám volt idő, amikor bizony halálra izgulta magát.

Jakupcsek Gabriellát nemrég szokatlan szerepben is láthatták a nézők. Főzőtudományát és fényűző otthonát is megmutatta. Sokan örültek, hogy habár csak rövid időre, de visszatért a műsorvezető a képernyőre. 

Forrás: TMC

Jakupcsek Gabriella ma már a tőle megszokott lazasággal és humorral áll minden alkalommal a kamerák elé, de volt idő, amikor rengeteget izgult. Annak idején, amikor elkezdte a munkát a köztévénél, nagyon sok volt a stressz, amit a legkülönfélébb módokon próbált oldani. “Eleinte rengeteget szorongtam,  nem a feladattól, hanem a kollégák miatt: tartottam a véleményüktől” - vallotta be Jakupcsek Gabriella és azt is elárulta, hogyan próbált küzdeni az izgalom ellen.

Forrás: TMC

“Először svédcseppet vittem magammal kis üvegben, abban volt valamennyi alkohol. Úgy éreztem, részben jó a torkomnak, részben ad annyi alkoholt, hogy attól jól kibírjam. Máskor előző este nyugtatót vettem be, majd rájöttem, hogy hajnalban nem tudok koncentrálni” - árulta el a műsorvezető egy korábbi interjújában a Hot! magazinnak.

Jakupcsek Gabriellastressznyugtató