Dráma! Meghalt a pályán rosszul lett magyar futballista: Ezen a héten lett 28 éves!

Forrás: Barka Andrea/Zalaifoci.hu -
halál Zala megye futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mérkőzés közben rosszul lett a futballpályán a gyenesdiási sportkör 27 éves játékosa, akit a helyszínen újraélesztettek, a kórházban azonban nem sokkal később elhunyt - közölte a zalaifoci.hu információja alapján a Zalai Hírlap online kiadása.

A beszámoló szerint szombat délután félbeszakadt a Gyenesdiás-Böde megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés, mert a találkozó 65. percében a pályán rosszul lett az egyik játékos. A 28 éves Bernáth Dávidot a pályán félórás küzdelem árán sikerült a mentőknek újraéleszteniük, majd a keszthelyi kórházba vitték, ahol azonban elhunyt.

Bernáth Dávid a tragédiával záródó mérkőzésen Forrás: Barka Andrea/Zalaifoci.hu

"Most sem fogtuk fel még a tragédiát. Dávid a héten ünnepelte a születésnapját, a meccs után szerettük volna kicsit megünnepelni. Az egész csapat le van sújtva, és minden családtagnak, hozzátartozónak, barátnak részvétünket fejezzük ki. Azon ritka fiatalok közé tartozott, akikből kevés van a mai világban" - tette hozzá Mosdósi Attila, a helyi sportkör elnöke a Zaol.hu-nak.

"Többen is szaladtak hozzá segíteni, majd megérkeztek a mentők is, akik a helyszínen sokáig küzdöttek Dávid életéért. Megrázó volt látni, ahogy a nagy autó "ringatózott" a pályán, ahogy a mentősök odabent tették a dolgukat" - hivatkozik Góth Imrére, Gyenesdiás polgármesterére a Zalaifoci.hu.

Kegyetlen mészárlás a szépség nevében - A kísérleti állatok védelmének világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20160422-aprilis-24-a-kiserleti-allatok-vilagnapja-laboratoriumi-allatok-kinzasa.htmlÉvente több millió állatot használnak fel és ölnek meg a fejlődés nevében. Bár világviszonylatban az Európai Unió relatíve szigorúan szabályozza az orvosi és kozmetikai célú állatkísérleteket, a kísérletek száma sajnálatos módon továbbra sem csökken. Míg a világ egyes részein, például Kínában évről évre nő, addig Európában az 1980-90-es évek szintjén stagnál. Dr. Life--Csupán pár lépésre vagy az egészségtől - ezeket tartsd be!http://www.life.hu/drlife/20160422-magyar-dietetikusok-orszagos-szovetsege-uj-magyar-taplalkozasi-ajanlast-keszitett.htmlElkészítette a legújabb magyar táplálkozási ajánlást a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ). Most kiderül, miből mennyit érdemes fogyasztanunk. Dr. Life--Őrizzük meg szemünk egészségét - mosolyogjunk!http://www.life.hu/drlife/20160422-szemunk-egeszsegenek-megorzese-fontos-alternativ-es-orvosi-modszerek.html--A Pszichológus Pasi – Mindennapi hiedelmeink: te miben hiszel?http://www.life.hu/drlife/20160421-pszichologus-pasi-hiedelmek-hozzaallas-bizunk-magunkban-vagy-sem.htmlA legtöbb ember azt hiszi, hogy tudatában van annak, hogy ő miben hisz. Aki vallásos, talán azt gondolja, hogy Istenben hisz, aki materialista, talán azt feltételezi, hogy ő nem hisz semmi valótlan vagy kitalált dologban. A legtöbben hiszünk valamilyen dologban anélkül, hogy tudatában lennénk annak, mennyire meghatározza az egész életünket. Dr. LifeThinkstockMiért halt meg olyan sok híresség 2016-ban? Íme, az okok!http://www.life.hu/drlife/20160422-ebben-az-evben-2016-ban-sok-hiresseg-hunyt-el-ime-az-okok.htmlElég sok világhírű sztártól kellett már elbúcsúznunk ebben az évben, sokkal többtől, mint korábban. Ez azonban nem csak a véletlen miatt történhetett így, megvan a magyarázata! Dr. Life--Sokkoló videó! Kiropraktikus ropogtatja egy csecsemő gerincéthttp://www.life.hu/drlife/20160422-a-kiropraktikus-ropogtatja-egy-par-napos-csecsemo-gerincet-ezaltal-gyogyit.htmlNemrég egy sokkoló videó került elő, amin egy kiropraktikus kezel egy hasfájós csecsemőt. Nem is akárhogyan! A hátát simogatja, majd hirtelen rátenyerel a babára, akinek a gerince is megreccsen. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.