Titkolta a Szomszédok sztárja, Epres Attila, hogy rákos

Forrás: TV2 -
Szomszédok rák Epres Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert színész, Epres Attila szervezetében tumort találtak az orvosok, de szerencsére már a gyógyulás fázisába lépett, és öt hónap után újra játszik.

Megrendítette Epres Attilát, amikor az orvosai közölték vele a diagnózist. A biopszia után egyből kiderült, hogy a Jászai Mari-díjas művész rákos. Szerencsére időben sikerült észlelni a bajt, bár a diagnózis így is sokkoló volt a Szomszédok egykori presszósának..

Forrás: TV2

“Ez olyan feldolgozhatatlan, mint amikor az embert egy közeli barátja becsapja, vagy amikor átmegy valaki azon, hogy megcsalják. Rögtön az az érzésem támadt, hogy ez velem nem fordulhat elő” - mesélte a színész, aki azt is elmondta, mindent megtett az élete során azért, hogy ne pusztítsa magát, és nagyon nehéz volt azzal szembesülnie, hogy akár meg is halhat. Epres Attila a nehéz éjszakák és a mérlegelések után úgy döntött, hogy műtétnek veti alá magát.

Szeptember másodikán a műtét után felébredve úgy éreztem, hogy én már nem vagyok beteg!”

- mondta el Epres Attila a TV2 Red Carpet című műsorában, hozzátette, hogy nem esett depresszióba, és már vissza is tért az Örkény Színházba.

A ravasz bűnözés netovábbja – Emberek, akik orvosnak adták ki magukathttp://www.life.hu/drlife/20160425-kuruzslo-orvosok-akik-kepzettseg-nelkul-kezeltek-beteg-embereket-lebuktak.htmlÚgy tűnik, a Kapj el, ha tudsz című film főszereplőjének, Leonardo DiCaprio által megformált Frank Abignalenek a való életben is akadtak utódai – már ami az orvoslást illeti. Elsőre nehezen gondolnánk, de igen gyakori jelenség, hogy valaki mindenféle előképzettség nélkül orvosnak adja ki magát, és környezetét megtévesztve akár még operálni is képes – amíg le nem bukik. Dr. Life--Vigyázz! Az anyák napi csokival titokban mérgezheted meg a mamádat!http://www.life.hu/drlife/20160424-igy-kedveskedj-az-idos-anyukadnak-anyak-napjara-ajandektippek.htmlVészesen közeleg május első vasárnapja, vagyis kicsit kevesebb mint egy hét, és itt az anyák napja. Tudod már, hogy mivel fogod meglepni édesanyádat? Ha nem, akkkor most segítünk, hogy jól, vagyis inkább a jót válaszd. Dr. Life--A celebhírek miatt növekszik a dupla masztektómiák számahttp://www.life.hu/drlife/20160425-a-sztarok-adnak-erot-masztektomia-tobb-no-vallalja-be-a-mutet-a-hirek-miatt.htmlEgyre növekszik azoknak a nőknek a száma, akik dupla masztektómiának vetik alá magukat, vélhetően azért, mert a médiában egyre több híresség számol be mellrákjáról, illetve annak kezeléséről. Dr. Life--Prince hat és fél napig nem aludt a halála előtthttp://www.life.hu/drlife/20160425-prince-fajdalomcsillapitok-miatt-hat-es-fel-napig-nem-aludt-a-halala-elott.htmlA zenész állítólag annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni. Hozzátartozói arról számoltak be, hogy ez alatt az idő alatt folyamatosan dolgozott a sztár. Dr. Life--Összeesel a kimerültségtől? - Így győzd le az allergiás fáradtságot!http://www.life.hu/drlife/20160422-tavaszi-allergia-faradtsag-kimerultseg-tehetunk-ellene-napi-doktor.htmlHa valaki allergiás, a fáradtság is könnyen „beköltözik” az egyéb tünetek mellé. Kezdetben talán csak azt veszi észre, hogy valami nem stimmel. Nem tett semmit, amitől ilyen kimerültnek kéne éreznie magát. Mit tehetünk ez ellen? Dr. Life--Az intim mosakodás titka: Ne vigyük túlzásbahttp://www.life.hu/drlife/20160425-az-intim-mosakodas-legjobb-modja.htmlNehéz eldönteni, hogy mi is a legegészségesebb módja annak, hogy tisztán tartsuk az intim területeket. Könnyen felboríthatjuk a hüvely természetese egyensúlyát, ha túlzásba visszük a higiéniát! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.