Barbie baba mozgássérült hasonlóság lány Britney Spears sérült finn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jasmin Britney-t nyolcéves korában gázolta el egy autó, azóta nyaktól lefelé lebénult, és vagy ágyban, vagy kerekesszékben tölti a napjait.

A 26 éves finn lány - akinek eredeti neve Katarina Koskiranta - életerejét abból meríti, hogy Barbie-hoz és Britney Spearshez igyekszik hasonlítani. Igaz, nyaktól lefelé nem tud mozogni, családtagjai mindent megtesznek azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy rajongásának tárgyai. Jasmin kizárólag tízcentis magassarkúban, teljes sminkben és szexi szerelésben ül a kerekesszékbe. A lány - akinek öltözködési és sminkelési rituáléja 4 órán keresztül is eltarthat - hisz abban, hogy egyszer még visszanyeri egészségét – írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Jasmin Britney Katariina Koskiranta
Ilyen gyönyörűnek rég láttuk Liluthttp://www.life.hu/trend/20160425-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-gyonyoru-foton-pozolt-es-tundokloen-szep.htmlA műsorvezető, aki régóta úton van a Keresem a családom stábjával, ezúttal nem csodás tájakról posztolt, hanem egy meghitt fotón mutatta meg milyen, amikor boldog. Trend--Horváth Éva megvillantotta gyönyörű lábaithttp://www.life.hu/trend/20160422-horvath-eva-modell-megvillantotta-gyonyoru-labait.htmlA modell egy fotózáson libbentette fel a szoknyáját, így megcsodálhattuk végtelen hosszú virgácsait. Trend--Debreczeni Zitának igazán jó dolga vanhttp://www.life.hu/trend/20160420-debreczeni-zita-modellnek-jo-dolga-van-mert-suti-virag-es-ruhamennyorszagba-kerult.htmlSüti- és ruhamennyországba csöppent a gyönyörű modell. Trend--Szabó Zsófi erotikus ajkakkal csücsörítetthttp://www.life.hu/trend/20160406-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-erotikus-voros-ajkakkal-csucsoritett.htmlAz RTL Klub műsorvezetője gyönyörű száját vörös rúzzsal spékelte meg, így a szelfi amit lőtt magáról igen dögösre sikerült. Trend--Tolvai Reni dögös dekoltázsától felforr a levegőhttp://www.life.hu/trend/20160406-tolvai-reni-enekesno-dogos-dekoltazsatol-felforr-a-levego.htmlA tavaszt kihagyva beköszöntött a nyár, ennek örömére az énekesnő egy szexi topban mutatta meg bájait. Trend--Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.