6+1 dolog, amit mindenképpen csinálj meg - pláne, ha egyedül vagy

Forrás: giphy.com -
öröm hobbi mozi életöröm város egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A félelem már gyerekkorunkban belénk ivódik, ez később csak fokozódik. Az életünket körülvevő félelem sok oldalról jelentkezhet, mégis legtöbbször akkor mutatkozik meg, amikor magányosak vagyunk. Ám vannak olyan tapasztalatok, amelyeket pont egyedül tudunk megszerezni, akár úgy, hogy félretesszük a magányt és a rossz érzést – egy nap erejéig.

1. Túrázás

Akik már túlestek rajta, azok a lábfájáson és a fáradtságon kívül a hegycsúcsra érést eufórikus érzésként írják le. Ha belevágsz egy egynapos túrába, a felszerelésen felül ügyelj arra, hogy legyen nálad elegendő élelem, ital és a mobilod is legyen feltöltött állapotban!

Forrás: Dreamstime

2. Járd körbe a várost

Frissítsd a telefonodon lévő térképeket, töltsd le hangulatos zenéket, dugd a fülhallgatót a füledbe és indulj neki a környezetednek. Fedezz fel olyan helyeket, ahol addig nem jártál vagy már régóta szemeztél vele, de sosem volt időd megnézni.

3. Főzz egy finom vacsorát

Fokozd a főzési tudásodat, kísérletezz újabb receptekkel és élvezd a kulináris élményeket. Ha egynél több adagot sikerül összeütnöd, szólj a barátaidnak, hogy ugorjanak át, így miután feltöltődtél, még társaságod is lesz.

Forrás: giphy.com

4. Menj el moziba

Ismerjük azt a klisét, hogy egyedül az ember nem jár moziba. Miért? Hiszen nem kell máshoz alkalmazkodnod abban, hogy mit és mikor nézz meg. Emellett még sugdolózni sem fognak a füledbe, így felhőtlenül élvezheted a filmet.

5. Találj egy újabb hobbit

Vehetsz nyelvleckéket vagy különböző appokból tanulhatsz, hastáncolhatsz, youtube bemutató videókat nézhetsz. Bármi, amiről úgy gondolod, hogy hozzátesz a lényedhez és nem munkaként éled meg.

Forrás: Dreamstime

6. Újítsd fel a lakásodat

Mindig is utáltad a fürdőszoba csempéjét, esetleg unod már a falak halvány színeit? Dobd fel a lakásodat új színekkel, kiegészítőkkel, formáld teljesen a saját ízlésedre. Ez fontos, hiszen otthonosan kell érezned magad a lakásodban, ezekkel pedig hozzásegítesz. Nincs ötleted? Rendezd be zenei ízlésed szerint!

+1 Szerezz örömet

Magadnak. Igen, a maszturbálásról van szó. Az egyedüllét egyik ellenszere, ha jól érzed magad, azt pedig csak te tudod mi a legjobb neked. Cikkünkben olvashatsz pár ezzel kapcsolatos tényről.

Tedd rendbe a lelked – 5 tipp a megfelelő balanszért

Mindenki megérdemel legalább öt percet, amikor magával törődhet, kikapcsolhat, és kizárhatja a zavaró gondolatokat. A Life.hu öt tippje segít neked, hogy megtaláld a lelki békédet!
Egy tárgy mindenek felett? – Sajátos módon szereznek örömet maguknakhttp://www.life.hu/drlife/20160427-objektofilia-a-targyakhoz-valo-eros-vonzodas-fuggoseg-betegseg-hazassag-szerelem.htmlKépzeljük el a helyzetet, amikor az ismerősünk egyszer csak azt meséli nekünk, hogy párja színt vallott neki. A vallomás tárgyának fókusza a megcsaláson van, a hűtlenség tárgya egy tárgy. Ez a megmosolyogtató és elsőre átverésnek hangzó történet azonban bármikor előfordulhat. Dr. Life--Húsevő baktérium falta fel a fiatal apuka végtagjaithttp://www.life.hu/drlife/20160428-a-ferfi-alex-lewis-a-husevo-bakterium-miatt-elvesztette-mindket-labat-es-bal-kezet.htmlA 34 éves apuka novemberben megfázott, legalábbis kezdetben ezt hitték. A férfi azóta elvesztette mindkét lábát, a bal kezét, a száját, valamint az arcán lévő bőrének egy részét is. Dr. LifeSokkoló! Így élnek a hasuknál összenőtt sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20160428-megdobbento-eletet-elnek-a-hasuknal-osszenott-sziami-ikrek.htmlA hasuknál összenőtt sziámi ikrek mindent megtanultak, ami a mindennapi élethez szükséges: sétálni, öltözködni, és még biciklizni is. Ráadásul azt mondják, hogy jó így nekik, nem akarnak külön életet élni. Dr. LifeOrigoHalála után végeztek császármetszést a váci múmiánhttp://www.life.hu/drlife/20160428-halala-utan-vegeztek-csaszarmetszest-a-vaci-mumian.htmlAz édesanya, Borsodi Terézia testén a halál után végzett császármetszés nyomai a mai napig láthatók. Dr. LifeOrigoBrit horrorsztori főszereplője lett egy magyar fogorvoshttp://www.life.hu/drlife/20160427-egy-brit-no-szerint-hentesmunkat-vegzett-a-magyar-fogorvos-londonban.htmlEgy magyar fogorvosról szóló sztoritól hangos a külföldi sajtó. Egy brit nő ugyanis azért fordult a Londonban praktizáló szakemberhez, hogy rendbe tetesse fogsorát, ám rossz szájízzel távozott. Dr. Life--Barbie babaként él a mozgássérült fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160427-jasmin-britneyt-finn-mozgasserult-lany-babrie-babat-csinalt-magabol-mert-britneyre-es-barbiera-akar.htmlJasmin Britney-t nyolcéves korában gázolta el egy autó, azóta nyaktól lefelé lebénult, és vagy ágyban, vagy kerekesszékben tölti a napjait. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.