Nyolcgyerekes, masztektómián átesett anyuka szerepel Beyoncé legújabb videójában

édesanya mellrák szereplés videó Beyoncé Paulette Leaphart gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Paulette Lephard feltűnt Beyoncé legújabb albumának videóján, az egész világot izgalomban tartja, ki az a félmeztelen nő, akinek szörnyű betegségére mindössze egy-egy sebhely emlékeztet.

Paulette Lephardot 2 évvel ezelőtt diagnosztizálták 2-es stádiumó mellrákkal. A 49 éves asszonyt, aki 4 vérszerinti és 4 örökbefogadott gyermek édesanyja, operálni kellett: néhány hónappal a diagnózis felállta után dupla masztektómiát hajtottak végre rajta. A korrekciós műtétre azonban már nem kerülhetett sor, miután időközben kiderült Paulette véralvadási zavara.

Paulette Beyoncé Lemonade című vizuális albumának videójában Forrás: Lemonade Still

Az asszony Beyoncé nemrég megjelent Lemonade című projektjéhez készült videóban is feltűnt félmeztelenül, ezzel pedig egy egész világ figyelmét sikerült ráirányítani az asszonyra és mondanivalójára: nem kell szégyellni a sebhelyeket, mert ezek életünk történetéről mesélnek.

Paulette Lephard 1000 mérföldet, azaz körülbelül 1600 kilométert sétál majd le félmeztelenül egy hamarosan megjelenő dokumentumfilmben, amely a Scar Story címet kapja. Az édesanya, aki Biloxtól indul majd és egészen Washingtonig fog sétálni, célja, hogy a nők ne szégyenkezzenek sebhelyeik miatt, mert ezek nem olyan hegek, amelyeket szégyellni kell. A készülő filmről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.