szakadás Tápai Szabina Kucsera Gábor combizom baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kézilabdázót egy darabig nélkülözniük kell csapattársainak a pályán. Kucsera Gábor feleségének most a rehabilitációra kell figyelnie.

Tápai Szabina sportoló combizomszakadást szenvedett, így számíthat egy hosszabb-rövidebb kényszerpihenőre. A kézilabdázó a Facebook-oldalán számolt be a sérüléséről. „Combizomszakadás. Nem épp a legjobbkor jött, bár ez sose tud jókor jönni” - írta ki Szabina. A követői természetesen mind jobbulást kívántak a sportolónak, akinek most a pihentetésre kell odafigyelnie.

Forrás: Facebook/Tápai Szabina
A sorozatgyilkos, a drogdíler és az erőszakoló – horrorfilmbe illő orvosi történetekhttp://www.life.hu/drlife/20160502-bojt-eroszakolas-gyilkolas-drogok-receptre-orvosok-akik-maskent-fogtak-fel-az-orvoslast.htmlAki beteg, az ki van szolgáltatva az orvosának, ezért kénytelen teljesen megbízni benne a gyógyulás reményében. Legtöbbször nem is kell csalódnia. De mi van, ha mégis? Pár esetben az orvosok igencsak hajlamosak kihasználni a beteg tehetetlenségét. Dr. LifeThinkstockKét tenyérrel és 31 ujjal született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20160503-hong-hong-kinai-kisfiu-ket-tenyerrel-16-ujjal-es-15-labujjal-szuletett-egy-ritka-genetikai-betegseg.htmlHong Hong 16 kézujjal és 15 lábujjal született három hónappal ezelőtt egy ritka genetikai betegség miatt. Dr. Life--Agyevő amőba miatt halt meg 24 évesen a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160503-kelsey-mcclain-24-evesen-halt-meg-miutan-a-colorado-folyoban-megfertozte-egy-agyevo-amoba.htmlKelsey McClain a születésnapját ünnepelte egy kis vízi kalandozással a Colorado folyón, de a szórakozásnak végzetes következménye lett. Néhány nappal később már beszélni és mozogni sem tudott. Dr. Life--Kórházba került Fésűs Nelly kislánya, Csengehttp://www.life.hu/drlife/20160503-fesus-nelly-a-tv2-nagy-duett-szereplojenek-kislanya-csenge-korhazba-kerult.htmlA Nagy Duett énekesnőjének gyermekét a Heim Pál Gyermekkórház traumatológiai osztályán műtötték meg. Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.huNem evett az utolsó vacsorájából Princehttp://www.life.hu/drlife/20160503-prince-beteg-volt-halala-elott-keveset-evett-hozza-sem-nyul-utolso-vacsorajahoz-szakacsa-ray-roberts.html A zenész szakácsa árulta el, hogy az énekesnek szinte egyáltalán nem volt étvágya a halálát megelőző néhány hónapban. Alig evett és sokat fogyott a sztár. Dr. Life--Újra megműtötték Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20160503-ujra-megmutottek-rekasi-karolyt.htmlNem a néhány hónappal ezelőtti csontpótlás volt Rékasi Károly utolsó műtétje. A színészt ismét operálni kellett.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.