Galambos Lajcsi: "Az ütőeret vágták fel, ennek nagy kockázata van"

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos szívműtét börtön beavatkozás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívműtéte után otthonában adott interjút a Mokkának Lagzi Lajcsi. A zenész úgy érzi: túl sokat töltött külön a családjától, ezért is döntött úgy, hogy a műtétet követően saját felelősségre elhagyja a kórházat.

Lajcsi már a börtönben töltött idő alatt is érezte, hogy valami nincs rendben a szívével, azonban elutasította a segítséget miután megtudta, vezetőszáron két rendőr kíséretében vitték volna orvoshoz.

„Amikor Székesfehérváron, az úgynevezett kényszerpihenőn voltam, már akkor is sokszor éreztem nyomást és kértem, küldjenek el vizsgálatokra. Akkor fagytam le, amikor mondták, hogy vezetőszáron visznek majd a kórházba, ezt a fajta megalázást nem akartam átélni, erről lemondtam és amikor kijöttem a kórházból, akkor mentem el a szívklinikára. Az ütőeret vágták fel, ennek nagy kockázata van, de nagyon profi orvosok keze közé kerültem, minden rendben ment. Már sokkal jobban érzem magam" – mondta Lajcsi.

Bármit teszünk, betegek leszünk? A XXI. század leggyakoribb betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20160503-alzheimer-cukorbetegseg-csontritkulas-mellrak-korunk-leggyakoribb-betegsegei.htmlBármerre megyünk, bármit teszünk, a betegség valamely formájával folyamatosan szembesülünk. Némelyik betegség kortól és nemtől független, míg a többi nem válogat, férfi és női szervezetben is ugyanúgy képes „lecsapni”. Ezek korunk feltörekvő betegségei! Dr. Life--Életveszélyes állapotba került Johnny Depp legidősebb gyermeke http://www.life.hu/drlife/20160504-johnny-depp-lanya-nagyon-sokat-fogyott-ma-mar-eletveszelyes-az-allapota-foto.htmlLily-Rose Depp már 16 éves, és igazi nővé cseperedett. Bár a hírek szerint ígéretes modellkarrier állna előtte, az ijesztő fogyási kísérleteivel teljesen kiakasztja a környezetét. Dr. Life--Prince le akarta küzdeni függőségét http://www.life.hu/drlife/20160504-prince-le-akarta-kuzdeni-fuggoseget-specialista-vizsgalta-volna-meg-howard-kornfeld-folytatta-le-a.htmlAz elhunyt művészt egy specialista vizsgálta volna meg a halálát követő napon. Megpróbált úrrá lenni a gyógyszerfüggőségén. Dr. Life--Nyolcgyerekes, masztektómián átesett anyuka szerepel Beyoncé legújabb videójábanhttp://www.life.hu/drlife/20160503-paulette-leaphart-nyolcgyerekes-mellrakot-tulelo-edesanya-szerepel-beyonce-videojaban.htmlAmióta Paulette Lephard feltűnt Beyoncé legújabb albumának videóján, az egész világot izgalomban tartja, ki az a félmeztelen nő, akinek szörnyű betegségére mindössze egy-egy sebhely emlékeztet. Dr. Life--Nem evett az utolsó vacsorájából Princehttp://www.life.hu/drlife/20160503-prince-beteg-volt-halala-elott-keveset-evett-hozza-sem-nyul-utolso-vacsorajahoz-szakacsa-ray-roberts.html A zenész szakácsa árulta el, hogy az énekesnek szinte egyáltalán nem volt étvágya a halálát megelőző néhány hónapban. Alig evett és sokat fogyott a sztár. Dr. Life--Kórházba került Fésűs Nelly kislánya, Csengehttp://www.life.hu/drlife/20160503-fesus-nelly-a-tv2-nagy-duett-szereplojenek-kislanya-csenge-korhazba-kerult.htmlA Nagy Duett énekesnőjének gyermekét a Heim Pál Gyermekkórház traumatológiai osztályán műtötték meg. Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.