Sebestyén Balázst baleset érte

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
kéz baleset Vadon Jani Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető keze edzés közben sérült meg, ezért most kénytelen fél kézzel boldogulni.

A csütörtök reggeli Morning Show adásában panaszkodott Sebestyén Balázs arról, hogy milyen nehéz fél kézzel végrehajtania a napi feladatokat, és hogy ebbe egészen addig nem gondol bele az ember, amíg meg nem tapasztalja a félkezűséget. A műsorvezetők utána azon lamentálgattak, milyen nehéz egy kézzel nadrágot felvenni, vagy éppen egy gyermeket ölbe kapni.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Vadon Jani az egyik hallgatónak árulta el, hogy Balázzsal mi történt: „Crossfit edzésen sérült meg Balázs keze, ezért most fél kézzel kénytelen boldogulni" – mondta Jani.

A jó, a rossz és a koleszterin: minél idősebb vagy, annál inkább veszélyeztet http://www.life.hu/drlife/20160503-ezek-a-jo-es-a-rossz-koleszterinek-taplalkozas.htmlA köztudatban gyakran hallani a magas koleszterin kifejezést. Ilyenkor legtöbbször egyetértően bólogatunk, holott sokszor nem is tudjuk, miről van szó, csak sejtéseink vannak. Mitől lehet jó vagy rossz a koleszterin és mit takar a kifejezés valójában? Dr. Life--Bármit teszünk, betegek leszünk? A 21. század leggyakoribb betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20160503-alzheimer-cukorbetegseg-csontritkulas-mellrak-korunk-leggyakoribb-betegsegei.htmlBármerre megyünk, bármit teszünk, a betegség valamely formájával folyamatosan szembesülünk. Némelyik betegség kortól és nemtől független, míg a többi nem válogat, férfi és női szervezetben is ugyanúgy képes „lecsapni”. Ezek korunk „feltörekvő” betegségei! Dr. Life--Harapdálással kényeztet a sztárok masszőrehttp://www.life.hu/drlife/20160504-ez-a-no-harapdalassal-masszirozza-a-sztarokat.htmlKanye West, Gwen Stefani,Rihanna, Eminem..Mi a közös bennük? Nos, mindannyian megfordultak a "harapdálós" masszőrnőnél. Dr. Life--Tápai Szabinát súlyos baleset értehttp://www.life.hu/drlife/20160503-tapai-szabina-kezilabdazo-kucsera-gabor-felesege-sulyos-balesetet-szenvedett-combiizomszakadas.htmlA kézilabdázót egy darabig nélkülözniük kell csapattársainak a pályán. Kucsera Gábor feleségének most a rehabilitációra kell figyelnie. Dr. Life--Leállt Az útvesztő forgatása a főszereplő balesete miatt http://www.life.hu/drlife/20160503-dylan-o-brien-nem-gyogyul-leallt-a-forgatas-az-utveszto-a-sztar-korhazba-kerult.htmlDylan O’Brien a Halálkúra című epizód egyik autósjelenete során törte el több csontját, ezért azonnal egy vancouveri kórházba szállították. A sztár sebei súlyosabbak, mint elsőre gondolták. Dr. LifeOrigoSinead O'Connor szerint Arsenio Hall volt Prince dílerehttp://www.life.hu/drlife/20160503-sinead-o-connor-azzal-vadolja-arsenio-hallt-hogy-o-volt-prince-dilere.htmlA komikus, Arsenio Hall kemény üzenetet kapott Sinead O'Connor-tól, aki a Facebookon azzal vádolta meg Hall-t, hogy ő látta el drogokkal Prince-t és Eddie Murphy-t is. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.