Műteni kell Bombera Krisztinát

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
tudósító operáció műtét rehabilitáció törés újságíró orvos Bombera Krisztina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híradós évek óta halogat egy operációt, amelyen hamarosan túl kell esnie, hogy végre teljes életet tudjon élni.

Bombera Krisztina évekkel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet: a híradós pár hónapos kisfiával sétálgatott, amikor egy építkezésre érve elbotlott egy törmelékben, és előrezuhant.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Ösztönösen magam elé tartottam a karomat, nehogy a gyerekemnek baja essen.

Állítják: Prince AIDS-es volt, de nem kezeltette magáthttp://www.life.hu/drlife/20160428-prince-enekesnel-6-honappal-a-halala-elott-aids-et-allapitottak-meg-de-nem-kezeltette-magat.htmlA világhírű énekes a források szerint a kilencvenes években fertőződött meg HIV-vírussal, de a halálos betegséget hat hónappal a halála előtt diagnosztizálták. Dr. Life--Nyolcgyerekes, masztektómián átesett anyuka szerepel Beyoncé legújabb videójábanhttp://www.life.hu/drlife/20160503-paulette-leaphart-nyolcgyerekes-mellrakot-tulelo-edesanya-szerepel-beyonce-videojaban.htmlAmióta Paulette Lephard feltűnt Beyoncé legújabb albumának videóján, az egész világot izgalomban tartja, ki az a félmeztelen nő, akinek szörnyű betegségére mindössze egy-egy sebhely emlékeztet. Dr. Life--Cukorral a cukor ellen: így őrizheted meg májad egészségéthttp://www.life.hu/drlife/20160418-a-nem-alkoholos-zsirmaj-betegseg-megakadalyozhato-a-termeszetes-cukor-trehaloz-segitsegevel.htmlA nem alkoholos zsírmáj betegség akkor alakul ki, amikor túl sok zsír gyűlik össze a májban. Ez annak tudható be, hogy a fruktóz nevű cukor bejut a májba - állítják a tudósok. Egy friss kutatás szerint ez azonban megakadályozható, méghozzá egy természetes cukor, a trehalóz segítségével, amely blokkolja a fruktózt. Dr. Life--Műtétje után végre beindíthatja karrierjét a színésznő, akinek súlyos gerincferdülése volthttp://www.life.hu/drlife/20160419-caroline-heinle-szineszno-gerincferdules-mutetje-utan-beindithatja-karrierjet.htmlA 31 éves Caroline Heinle reméli, hogy végre megvalósíthatja álmát, és színésznő lehet New Yorkban. Dr. LifeOrigo5 éven át folyamatosan menstruált egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160420-chloe-christos-ausztral-no-5-even-at-folyamatosan-menstrualt.htmlA 27 éves Chloe Christos saját bevallása szerint tudta, hogy nem normális, ami a testével történik, ám túlságosan szégyellte ahhoz, hogy beszéljen róla. Dr. LifeOrigoKórházba kellett szállítani Joe Manganiellót http://www.life.hu/drlife/20160419-joe-manganiello-szineszt-korhazba-szallitottak-vakbelgyulladas-miatt.htmlA True Blood és a Magic Mike sármos színészét a hírek szerint súlyos állapotban szállították kórházba, ahol megműtötték. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.