Somló Tamás kórházba került: Aggódnak érte a zenésztársai

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
Somló Tamás kórház zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került a 68 esztendős Somló Tamás. Az LGT zenésze pár napja szorul kezelésre, és rajongói, valamint kollégái is nagyon féltik őt.

Somló Tamás a sajtó megkeresésére megerősítette, hogy valóban kórházban van, ám kedélyesen annyit válaszolt, hogy egy kisebb ki­vizsgálás miatt kellett befeküdnie. "Napok óta csuklottam, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeznek rajtam, de semmi komoly. Hamarosan haza is engednek, nincs ebben semmi érdekes" - nyilatkozta Somló a Blikknek.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Somlóért a zenésztársai is aggódnak, úgy tudni, tegnap például Charlie is meglátogatta, egy nagy doboz eperrel lepte meg régi barátját és kollégáját. A zenész körülbelül fél órát volt Somlónál, majd Demjén Ferenccel és ő feleségével, Rebeccával együtt távoztak a kórházból.

Barátjuk állapotáról nem kívántak nyilatkozni,

csupán annyit kértek, hagyják pihenni szeretett társukat. Az Omega legendás billentyűse, Benkő László is félti barátját, különösen amióta legutóbb látta őt.

"Hallottam, hogy kórházban van, aggódom is érte nagyon. Régen voltak gondjai, de úgy tudom, azóta helyrejött, rengeteget dolgozott" - mondta Benkő. "Amikor legutóbb láttam, nem volt jó bőrben, le van fogyva. Nagyon szurkolok neki, hogy megint jobban legyen.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A lap úgy tudja, nem véletlen, hogy felkapták a fejüket a rossz hírre barátai, hiszen Somló nemrégiben maga nyilatkozott arról, komoly betegséggel kellett megküzdenie, ám a kezelés hatására helyrejött, és szinte ugyanannyit tudott dolgozni, mint az LGT fénykorában.

"A belemben találtak egy tumort az orvosok. Gyógyszeres kezelést kaptam, és minden hónapban mennem kellett kontrollra. Azt mondta a kezelőorvosom, hogy ha bármilyen rendellenességet érzek, netán legyengülök, akkor jelentkezzek. A gondos orvosi kezelésnek hála, fél-háromnegyed év után teljesen eltűnt a daganat" - mondta néhány hónappal ezelőtt a hot! magazinnak az LGT legendája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.