Tragédia! Brazil fenék helyett veseelégtelenséget és fertőzést kapott a nő

Forrás: Facebook/Crystal Heath -
plasztikai műtét veseelégtelenség fenék fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fogyása után Crystal Heath még mindig nem volt elégedett, amikor belenézett a tükörbe. Úgy döntött, kerekebb popsit csináltat magának, de az álma egy valóságos rémálommá változott.

“Nem érte meg” - ez az, amit biztosan állíthat a fiatal nő, aki kerekebb popsi után áhítozott, de majdnem az életével fizetett az idomokért. A műtét után egy hatalmas lyukkal ébredt a hasán, ugyanis az “orvosa” fenékplasztika helyett inkább a hasát műtötte meg.

Crystal Heath Forrás: Facebook/Crystal Heath

Ez volt az első döbbenet, de 11 nappal a műtét után súlyos állapotban került kórházba. Fertőzést és veseelégtelenséget is kapott a beavatkozás után. Dr. Osakatukei Omulepu az az orvos, aki tönkretette Crystal Heath életét.

Osakatukei Omulepu Forrás: encoreplasticsurgery.com

Bár az engedélyét korlátozták hasonló esetek miatt, továbbra is praktizált az egyik klinikán. A fiatal több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget fizetett a fenekének kikerekítéséért, ami helyett egyrészt haspalsztikát kapott, amit listaár szerint sokkal olcsóbban végeznek, de nagyobb probléma, hogy milyen állapotban tért haza a műtét után. Crystal Heath megfogadta, hogy ezek után soha többé nem végeztet magán plasztikai műtétet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.