A kötelező magassarkútól vérben úszik a pincérnő lába

Forrás: Thinkstock -
vér magassarkú sérülés Edmonton láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi profilján tette közzé a barátnője lábáról készül fotót Nicola Gavins, amit már több mint 11 ezren osztottak meg. A leírás szerint a kanadai pincérnőt a kötelező magassarkú teljesen tönkreteszi.

Forgalmas napokon a felszolgálóknak rengeteget kell menniük, mindezt magassarkúban véghezvinni közel áll a kínzáshoz. Egy edmontoni gyorsétteremben mégis előírják a kötelező sarokméretet, ami miatt a nap végére csupa vér lesz a pincérnő lába.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Nicola Gavins barátnőjéről osztotta meg a sokatmondó fotót, amin jól látszik, hogy nem kevés szenvedést okoz neki az előírás.

Hiába akarta lecserélni cipőjét, a műszakvezetője figyelmeztette, hogy magassarkúban kell felszolgálnia.

A gyorsétteremben ráadásul a munkaruhára is különös szabályzat vonatkozik, persze csak a nők esetében, akiknek meg kell vásárolniuk az egyenruhát, míg a férfi alkalmazottak a saját fekete pólójukban is felszolgálhatnak.

Forrás: Facebook/Nicola Gavins

Az étterem a nagy vihart kavaró poszt után cáfolta, hogy kötelező lenne magassarkút hordania a pincérnőknek. Azt írták, mindössze javaslat olvasható a szabályzatban. Hozzátették, a férfiaknak sem szabad sima talpú cipőt viselniük. Emellett biztosították az embereket arról, hogy felülvizsgálják a szabályzatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.