Felmentette a TV2 a munkavégzés alól Majkát az édesanyja betegsége miatt

betegség TV2 Nagy Duett család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatorna az elkövetkező napokban nem számol A Nagy Duett műsorvezetőjével, mivel a sztárnak komoly családi gondjai adódtak. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, az énekes egy Facebookra feltöltött videóban mondta le romániai koncertjét. A Székelyhon.ro oldal azt írja, Majka az édesanyja súlyos állapota miatt mondta le a fellépést. Vasárnap estére azonban már minden lelkierejét össze kell szednie, hiszen A Nagy Duett élő adásában már szerepelnie kell - írja a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A TV2 minden lehetséges módon támogatja az énekest, így könnyítve a családapa terhein. Lapinformációk szerint Majkának csak vasárnap este kell megjelennie a stúdióban, hogy felkészüljön a kezdésre - korábbi kamerapróbákon nem számoltak vele a héten. A munkatársak persze egy emberként szorítanak, hogy a rapper édesanyja, Ibolya néni mihamarabb felépüljön.

A lány, aki kétszer kapott új tüdőt: „Azt hittem, hogy el akarják venni a tüdőmet, és nem szeretnek” http://www.life.hu/drlife/20160511-lendvai-anna-elete-a-cisztas-tudofibrozissal-ketszeres-transzplantacio-utan-interju.htmlLendvai Annáról születése után derült ki, hogy a legritkább betegségek egyik leggyakoribbja érinti őt. Azóta már sok-sok évnyi kórház, betegeskedés és két tüdőtranszplantáció van a fiatal lány háta mögött. Ő mégis pozitív, és mindenáron élni akar. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoNádai Anikó az elmúlt három évet végigaggódtahttp://www.life.hu/drlife/20160512-nadai-aniko-az-rtl-klub-farm-musorvezetoje-sokat-aggodott-edesanya-eszter-miatt.htmlA műsorvezető édesanyját, Esztert, félrekezelték egy betegséggel, és emiatt veszélybe került a látása. Dr. Life--Lesújtó hírek Schumacherről: "Nincs semmi csoda, amiben bízhatnánk"http://www.life.hu/drlife/20160510-michael-schumacher-aggaszto-hirek-a-sportolorol-fajdalmasan-lassu-a-gyogyulasa.htmlSajnos nem tudnak pozitív hírekkel szolgálni a sportoló állapotáról. Lehet bízni a csodában, de egyelőre nincs jele a gyorsabb felépülésnek. Dr. Life--Az öntudatvesztés életeket képes megváltoztatni - Hihetetlen kómatörténetekhttp://www.life.hu/drlife/20160509-hihetetlen-megtortent-koma-esetek-ferfiak-nok-es-gyerekek.htmlA kóma olyan eszméletlen állapot, amely többféle életkörülmény hatására létrejöhet. Hatalmas megkönnyebbülés és öröm tud lenni, ha valaki felébred belőle. Mégis vannak olyan élethelyzetek, amikor az állapotból felébredve az érintettek teljesen megváltoznak: új szokások szerint viselkednek, új identitásra tesznek szert - maguk sem tudják, miért. Megdöbbentő történetek. Dr. LifeOrigoEz az, amit nem akarsz látni: Levágott mellbimbó és köldök (18+)http://www.life.hu/drlife/20160509-egy-srac-lemuttette-a-mellbimboit-es-a-koldoket-is-mert-a-tetovalast-nem-tartotta-extremnek.htmlA tetoválások és a piercingek ideje lejárt! Legalábbis Karim Boumjimar így gondolta, ezért egy kreatívabb önkifejezési módot választott: megvált köldökétől és a mellbimbóitól is, most pedig műtárgyként árusítja őket. Dr. LifeOrigoEgyre kevesebb magyar alszik jólhttp://www.life.hu/drlife/20160506-egy-kutatas-szerint-minden-masodik-magyar-alvaszavarban-szenvedhet.htmlMagyarországon az óvatos becslések szerint minden második felnőtt szenvedett már ideiglenes alvászavarban. A nőket kétszer olyan gyakran érinti, mint a férfiakat, és az idősebbeknél többször fordul elő, mint a fiataloknál. Az alvászavar növeli a kardiológiai betegségek kockázatát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.