Titokzatos rosszulléte miatt kórházban kezelik a 74 éves magyar legendát

Forrás: MTI -
Mészöly Kálmán szövetségi kapitány kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Mészöly Kálmánt, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitányát kórházban kezelik titokzatos rosszulléte miatt. A Vasas korábbi 61-szeres válogatott labdarúgója úgy érzi, javult az állapota, és már a hazatérését tervezi.

"Nem tudom mikor engednek ki, talán a jövő hét első két napjában otthon lehetek. Az életben összegyűlt problémák lecsapódtak, a stressz nem tett jót nekem. Egy hete vagyok kórházban, mert álladóan szédültem, nehezemre esett menni, nem emlékeztem erre-arra. Most már jobban vagyok, folyamatosan kapom az infúziót, s a vérnyomásom is rendben van" - árulta el a Blikknek Mészöly Kálmán, aki bár javulásról beszélt.

Mészöly Kálmán Forrás: MTI

A Szent János Kórházban kezelt idős szakember a pontos diagnózisról nem tudott semmit sem elárulni.

"Az orvosok nem tájékoztattak arról, mi a baj. Bízom benne, hogy napokon belül kiengednek, és pénteken ott lehetek a válogatott Elefántcsontpart elleni mérkőzésén" - mondta Mészöly vasárnap a Nemzeti Sportnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.