Visszavágott a testét kritizálóinak a gyermeket váró ausztrál modell

Forrás: Facebook/Hannah Polites -
fehérnemű modell terhesség kritika visszavágás Ausztrália test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kímélték a kommentelők a hatodik hónapban járó fehérneműmodellt, Hannah Polites-t. Az Instagram-sztár azonban nem hagyta annyiban a dolgot.

- többek között ilyen, és ezekhez hasonló kommentek árasztották el az Instagramon hatalmas népszerűségnek örvendő fehérneműmodell, Hannah Polites ausztrál modell oldalát.

Forrás: Facebook/Hannah Polites

Biztonságos módszerek szülés utáni fogyáshoz

A várandósság és a szülés után akaratlanul is megváltozik a testünk. Visszaszerezni a régi alakot egyébként sem egyszerű, pláne nem gyorsan. De szerencsére nem lehetetlen! A következőkben megismerhetsz néhány kíméletes, mégis hatékony módszert, amelyek segítenek, hogy anyukaként is bomba formában lehess. Kattints ide a Life.hu cikkéért!

Nyolcgyerekes, masztektómián átesett anyuka szerepel Beyoncé legújabb videójábanhttp://www.life.hu/drlife/20160503-paulette-leaphart-nyolcgyerekes-mellrakot-tulelo-edesanya-szerepel-beyonce-videojaban.htmlAmióta Paulette Lephard feltűnt Beyoncé legújabb albumának videóján, az egész világot izgalomban tartja, ki az a félmeztelen nő, akinek szörnyű betegségére mindössze egy-egy sebhely emlékeztet. Dr. Life--Öngyilkos akart lenni súlyos égési sérülései miatt a 20 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20160510-shalom-blac-sulyos-egesi-serulesei-miatt-ongyilkos-akart-lenni-mara-elfogadta-magat.htmlShalom Blac mára elfogadta magát, és igyekszik kihozni magából a maximumot, és most videóblogjában ad sminktippeket. Dr. LifeOrigoCsont és bőr: így néz ki a 35 kilóra fogyott Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160426-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-sokkoloan-vekonyra-fogyott.htmlHiába a bőre szabott ruhák, az Oscar-díjas színésznő nem tudta leplezni, mennyire lefogyott az elmúlt időszakban. Dr. Life--Állítják: Prince AIDS-es volt, de nem kezeltette magáthttp://www.life.hu/drlife/20160428-prince-enekesnel-6-honappal-a-halala-elott-aids-et-allapitottak-meg-de-nem-kezeltette-magat.htmlA világhírű énekes a források szerint a kilencvenes években fertőződött meg HIV-vírussal, de a halálos betegséget hat hónappal a halála előtt diagnosztizálták. Dr. Life--5 éven át folyamatosan menstruált egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160420-chloe-christos-ausztral-no-5-even-at-folyamatosan-menstrualt.htmlA 27 éves Chloe Christos saját bevallása szerint tudta, hogy nem normális, ami a testével történik, ám túlságosan szégyellte ahhoz, hogy beszéljen róla. Dr. LifeOrigoNem csak rákot okozhat a génmutáció, ami miatt Angelina Jolie megműttette magáthttp://www.life.hu/drlife/20160420-az-angelina-jolie-fele-brca1-genmutacio-termekenysegi-gondokat-is-okozhat.htmlAz úgynevezett BRCA1 génnel rendelkező hölgyeknél nem csupán az emlő- és petefészekrák kialakulásának kockázata nőhet meg, hanem akár termékenységi gondokkal is számolniuk kell. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.