Beteg a színésznő? Kórházból jelentkezett be rajongóinak Sofia Vergara

betegség színésznő Modern család (sorozat) kórház Instagram Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család sztárja kórházi vizsgálata előtt posztolt képet Instagram-oldalára.

Sofia Vergarát 16 évvel ezelőtt diagnosztiztálták pajzsmirigyrákkal. A Modern család című sorozat színésznője kigyógyult betegségéből, azóta pedig rendszeresen jár szűrővizsgálatokra megelőzés céljából.

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Joe Manganiello gyönyörű felesége éppen ezért tartotta fontosnak, hogy a közösségi oldalának aktivitását kihasználva felhívja a figyelmet az éves szűrővizsgálatok fontosságára, így például a mammográfiára is, amelyen a napokban ő maga is részt vett.

Kínos, de muszáj - Életmentő szűrővizsgálatok

Nem csak duma, hogy a szűrővizsgálatok akár az életedet is megmenthetik - évente csak pár órát kell a vizsgálatokra szánnod, ráadásul a legtöbb teljesen fájdalommentes! Belestünk az orvosi rendelőbe: összegyűjtöttük a legfontosabb szűréseket, na meg utánajártunk, hogy pontosan milyen módszerekkel és eszközökkel tesztelik az egészségedet. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.