Ijesztővé plasztikázták a Dallas szexi Pameláját, Victoria Principalt

fotó Victoria Principal színésznő plasztikai beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1978-ban friss és üde volt a sorozat jókislányaként. Most, harmincnyolc évvel később a színésznő nem szeretné elfogadni, hogy bizony ő is öregszik. 

Victoria egykori férje, a plasztikai sebész Harry Glassman a hírek szerint többször is megműtötte egykori kedvesét, aki lelkes híve a különböző plasztikai beavatkozásoknak. A Dallas 66 éves sztárja utoljára 2008-ban állt kamerák elé, de már akkor is ijesztően festett a sok botoxkezeléstől. Reméljük, hogy mostanra felhagyott ezekkel a műtétekkel, mert már ezen a képen sem ismertünk rá.

Forrás: ZUMA Press/© 2008 by Jeff Frank/F44

/1502/T_lpl2015218164733
Az orrában felejtették a tampont a műtét után a szentesi nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20160519-az-orraban-felejtettek-a-tampont-az-orrsovenymutet-utan-egy-szentesi-nonek-a-korhazban.htmlFájdalmai miatt nem tud dolgozni a 29 éves nő, aki most kártérítést követel az őt kezelő intézménytől. Dr. Life--"Undorítóvá, vörössé és csúnyává tett" - Így tanult meg együtt élni bőrbetegségével a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160518-emma-lawson-megtanult-egyutt-elni-borbetegsegevel-a-pikkelysomorrel.htmlA 22 éves Emma Lawson életét korábban megkeserítette pikkelysömöre, az ausztrál lánynak azonban mára sikerült elfogadnia magát. Dr. LifeOrigoHihetetlen! Vajúdás közben élte át élete legjobb orgazmusáthttp://www.life.hu/drlife/20160517-vajudas-kozben-elte-at-elete-legjobb-orgazmusat.htmlTöbbnyire fájdalmas kínszenvedésként beszélnek a szülésről, és a nők gyakran vágják azt párjuk fejéhez, hogy ezt biztosan nem bírnák ki. Ám vannak olyan esetek is, amikor a szülés orgazmussal és eksztázissal jár együtt, ahogyan Avalon Darnesh esetében is történt. Dr. LifeThinkstockDöbbenetes! Éveket öregedett az egykori szexszimbólum, Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160517-angelina-jolie-beesett-arccal-allt-a-nyilvanossag-ele-foto-a-szinesznorol.htmlA sztár minden alkalommal meglepi az embereket, amikor nyilvános eseményre látogat. Sajnos nem a szépségével okoz ámulatot. Dr. Life--13+1 tipp, hogy kedved legyen a tavaszi sportoláshozhttp://www.life.hu/drlife/20160512-tavaszi-sportolas-szivderito-tippek-hogy-orommel-sikeresen-vagj-bele.htmlMostanra sokan szembesültek az újévi fogadalmaik kudarcaival - ilyenkor új motivációra van szükség, pláne, ha az eddig elhanyagolt mozgást szeretnénk beiktatni az életünkbe. Dr. Life--Rehabilitációs intézetben tanítják újra járni Kulka Jánosthttp://www.life.hu/drlife/20160513-rehabilitacios-intezetben-tanitjak-ujra-jarni-kulka-janost.htmlEgy agyvérzésen átesett betegekkel foglalkozó rehabilitációs intézetbe szállíthatják nemsokára Kulka Jánost. A színész egyre jobban van, az intézetben orvosok és gyógytornászok tanítják majd újra bot nélkül járni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.