Nagyon aggódnak Gáspár Evelinért

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin -
gyomor Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike nagyobbik lánya rengeteget fogyott az elmúlt időben, igazi bomba nő lett. Azonban aggasztó hírek érkeztek róla.

Túlzásba vitte volna a fogyókúrát Gáspár Evelin? A Story magazin arról számolt be, hogy Gáspár Győzi lányának súlyos gyomorproblémái vannak: "Evelin hihetetlenül lefogyott, néhány hónap alatt közel 30 kilótól szabadult meg. A korábbi fotókon szinte kicsattant az erőtől és a boldogságtól. Csakhogy most visszaütött a túlzott diéta. Gyomorbántalmak miatt orvosi kezelésre szorul, ami nagy baj az ő korában."

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

Hazaengedték a kórházból Somló Tamásthttp://www.life.hu/drlife/20160517-hazaengedtek-a-korhazbol-somlo-tamast.htmlKét hete került kórházba Somló Tamás. A napokban úgy döntöttek orvosai, jobban van, hazaengedik.Dr. LifeOrigoZámbó Jimmy fia kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20160507-zambo-jimmy-fia-korhazba-kerult.htmlKórházba került az egykori Király, Zámbó Jimmy fia, Sebastian.Dr. LifeÚjra megműtötték Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20160503-ujra-megmutottek-rekasi-karolyt.htmlNem a néhány hónappal ezelőtti csontpótlás volt Rékasi Károly utolsó műtétje. A színészt ismét operálni kellett.Dr. Life--Ég a bőre és nem tehet ellene semmit – El tudnád képzelni, hogy nincs gyógymód a betegségedre?http://www.life.hu/drlife/20160519-brayden-ritka-betegsegben-erythromelalgiaban-szenved-folyamatosan-forro-a-bore.htmlMinden szülő rémálma, amikor a beteg gyermekével kapcsolatban az orvosok csak három szót tudnak mondani: „Nincs rá gyógymód.” Braydennek olyan ritka betegsége van, amely miatt még cipőt sem képes húzni és folyamatosan azt érzi, hogy lángra kapott a teste; édesanyja csak annyit kíván a sorstól, hogy fiának normális élete lehessen. Dr. Life--Tökéletlen tökéletesség – A teltség lenne a szépség zászlóshajója?http://www.life.hu/drlife/20160518-plus-size-balerina-mutatta-magat-az-interneten-szakerto-velemenye.htmlA plus size szó egyre többek számára nyer értelmet, és talán a szemünk számára is elfogadhatóbbá válnak a teltebb modell hölgyek is. Egyre több telt nő vállalja önmagát nyilvánosan, legutóbb egy exbalerina talált magának más sportot, amelyben sikerült kiteljesednie. Ezt a fonalat kaptuk most fel. Dr. LifeOrigoBetegeskedik Erzsébet királynő? http://www.life.hu/drlife/20160519-erzsebet-kiralyno-betegeskedik-a-terdei-miatt.htmlIlyenre még nem volt példa: lépcsőzés helyett életében először a liftet kellett használnia az Egyesült Királyság uralkodónőjének. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.