Ittas vezetésért tartóztatták le a kétszeres olimpiai bajnokot

Forrás: AFP/Alex Mita -
ittas vezetés Michael Diamond olimpiai bajnok Ausztrália letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérdésessé vált Michael Diamond szereplése a riói olimpián, ugyanis az ausztrál bajnokot ittas vezetésért letartóztatták. 

Helyi idő szerint szombaton hajnalban kapcsolta le a rendőrség a kétszeres olimpiai bajnok traplövőt ittas vezetésért. Születésnapja után egy nappal a rendőrség beszámolója szerint erősen alkoholos befolyásoltság alatt ült a kormány mögött.

Forrás: AFP/Alex Mita

A fegyverét sem tárolta megfelelően, ezért a sportlövői jogosítványát és fegyvertartási engedélyét is azonnal bevonták. Június 7-én áll majd a bíróság elé. Az Ausztrál Sportlövő Szövetség jelölte őt a riói utazók közé, de az Ausztrál Olimpiai Bizottság törölheti az indulók listájáról.

Az öngyilkos anya attól félt, hogy elveszik tőle a gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160523-a-15-keruletben-ongyilkos-lett-anya-attol-felt-hogy-elveszik-tole-a-gyermeket.htmlA 16. emeltről ugrott ki egy anya, másfél éves kislányával együtt. A szörnyű tragédiában mindketten életüket vesztették. Állítólag magánéleti gondok vezettek az öngyilkossághoz. NewsThinkstockRajongója késelte meg a japán popsztárthttp://www.life.hu/news/20160523-rajongoja-keselte-meg-a-japan-popsztart-mayu-tomitat.htmlA fiatal sztár kritikus állapotban van, miután az egyik rajongója késsel támadt rá tokiói koncertje előtt. News--Presser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Legalább 6 órája halott volt Prince, amikor rátaláltakhttp://www.life.hu/news/20160523-6-oraja-is-halott-lehetett-prince-amikor-megtalaltak-a-holttestet.htmlÚjabb részletek derültek ki az ikon haláláról. Állítólag már órák óta nem élt, amikor megtalálták holttestét egy hónappal ezelőtt. News--Felhőszakadás, zivatar és jégeső várható - Tizenegy megyére riasztást adtak kihttp://www.life.hu/news/20160523-riasztast-adtak-ki-tobb-megyere-felhoszakadas-zivatar-miatt.htmlTizenegy megyére és fővárosra a felhőszakadás veszélye, hétben közülük a várható heves zivatarok miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőre. News--Vasárnap este összebújnál a pároddal?http://www.life.hu/news/20160522-filmek-vasarnap-estere.htmlNem tudod, hogy milyen filmeket néznél?NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.