Egy haldokló veterán végre találkozhatott a szeretett lovaival - Megható fotó!

veterán lovak haldokló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori lovas tréner és vietnámi veterán, Roberto Gonzales a háborúban szerzett sérülés miatt lebénult, állapota pedig egyre rosszabb: az orvosok szerint haldoklik. Családja azonban meglepte a férfit, aki így végre találkozhatott a rég nem látott lovaival.

"A lovakról szólt az élete, hiszen 40 éven keresztül treníroztuk és a neveltük őket" - meséli Roberto Gonzales felesége a nagy találkozó napján. Az asszony ugyanis elintézte, hogy férje végre ismét láthassa kedvenc lovait.

Roberto története 1970 májusáig nyúlik vissza. Akkor ugyanis két lövést kapott a vietnámi háborúban és lebénult, de még ez sem állíthatta meg abban, hogy lovas trénerként dolgozzon. Azonban nemrég kiderült, hogy

egy fertőzés miatt már nem sok ideje van hátra.

"Az orvosok nem túl optimisták, de sohasem adjuk fel a reményt! Hiszünk benne, hogy Isten kezeiben vagyunk!" - mondja Roberto felesége, aki hozzátette, még ha férje nem is tud kommunikálni, ő látta az arcán az örömöt - számolt be a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.