Egy jégkrém rejtheti a másnaposság elleni gyógyírt

Forrás: Thinkstock -
finomság gyógyír Másnap jégkrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jó dolog a másnaposság, ezzel pedig a világon mindenki egyetért. Szerencsére egy dél-koreai találmány enyhíthet az ilyenkor fellépő kínokon: egy jégkrémet ugyanis kimondottan erre terveztek.

Bizony nem kellemes arra ébredni, hogy az egész testünk az előző napi alkoholmámoros éjszakát siratja. Persze ilyenkor jön a szokásos: "Soha többé nem iszom!" fogadalom, ezt követően pedig valamilyen életmentő gyógyír után kutatunk...

Már, ha ki tudunk egyáltalán kelni az ágyból.

Nos, örömmel jelentjük be, hogy ennek egy dél-koreai találmánynak köszönhetően vége a szenvedéseknek!

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A Reuters szerint a dél-koreaiak hamarosan lecsaphatnak a Gyeondyo-rúdra, a grapefruit ízesítésű jégkrémre, amibe

egy kis mazsolafakéreg-nedvet is kevertek.

A mazsolalé a fő összetevő a jégkrémben, a koreaiak már az 1600-as évek óta használják a másnaposság kezelésére. Egy 2012-es Journal of Neuroscience-ben megjelent tanulmány szerint egyébként a mazsolafakéreg a mérgezett patkányok életét is megmentheti.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ám, van egy rossz hírünk is: egyelőre úgy tűnik, hogy a Gyeondyót csak Dél-Koreában fogják forgalmazni, szóval ha másnapossággal küzdesz, maradj a jól bevált módszereknél.

Novák Angéla őszintén mesélt a férfiból nővé válásárólhttp://www.life.hu/drlife/20160524-novak-angela-barmennyi-penzt-hajlando-aldozni-arra-hogy-nokent-jol-erezze-magat-a-boreben.htmlNovák Angéla a Celeb vagyok, ments ki innen! férfiből nővé operált egykori szereplője tizennégy éve kezdte meg nemi átalakító műtéteinek sorát, és végre nőként éli az életét. Elmondása szerint például a hormonok, amiket szednie kell, nem is kerülnek olyan sokba. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoKórházba került Szakcsi Lakatos Bélahttp://www.life.hu/drlife/20160524-korhazba-kerult-szakcsi-lakatos-bela.htmlA zseniális zeneszerző, Szakcsi Lakatos Béla a pénteki Somnakaj című gypsy musical előadásán nem jelent meg, mivel mint kiderült, kórházba került. Dr. Life--Egy haldokló veterán végre találkozhatott a szeretett lovaival - Megható fotó!http://www.life.hu/drlife/20160524-egy-lebenult-veteran-vegre-eloszor-talalkozhatott-a-szeretett-lovaival.htmlAz egykori lovas tréner és vietnámi veterán, Roberto Gonzales a háborúban szerzett sérülés miatt lebénult, állapota pedig egyre rosszabb: az orvosok szerint haldoklik. Családja azonban meglepte a férfit, aki így végre találkozhatott a rég nem látott lovaival. Dr. LifeOrigoÍgy előzheted meg a rák kialakulásáthttp://www.life.hu/drlife/20160523-egy-amerikai-tanulmany-kimutatta-hogy-egeszseges-eletmoddal-lehet-tenni-a-rak-ellen.htmlEgy amerikai tanulmány kimutatta azt, amit már eddig is tudtunk, mégpedig, hogy egészséges életmóddal megelőzhetőek a rákos megbetegedések. A vizsgálat azért megdöbbentő, mert a konkrét adatok rávilágítanak, hogy mindez mennyire fontos. Dr. LifeThinkstockTöbb mint 200 plasztikai műtéten van túl a nő, akinek megégett az arcahttp://www.life.hu/drlife/20160517-egy-hajolaj-ego-gyertyava-valtoztatta-a-ketgyermekes-edesanyat.htmlJeairy Segarra-Veras több mint 200 szépészeti beavatkozáson van túl, de a 17 évvel ezelőtt elszenvedett égési sérülései még ma is látszódnak a testén. Ráadásul mindezt egy ártalmatlan hajolajnak "köszönheti". Dr. LifeOrigoLeszakadt a kötélháló a csillebérci kalandparkban - 13 gyerek megsérülthttp://www.life.hu/drlife/20160523-tizenharom-gyerek-megserult-miutan-leszakadt-a-kotelhalo-a-csilleberci-kalandparkban.htmlLeszakadt a fák közé kifeszített egyik kötélháló a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban vasárnap délután, több gyerek megsérült. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.