Az összes végtagját amputálták a sportolónak, de szerelme kitartott mellette

Forrás: Facebook/Ethan Menges -
sportoló amputáció fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agresszív fertőzés támadta meg a sportoló testét 2015 januárjában. Ahhoz, hogy megmenthessék Ethan Menges életét, mind a négy végtagját amputálni kellett. Erőt adott neki azonban, hogy menyasszonya végig kitartott mellette, már az esküvőt is megtartották.

Az elmúlt időszak nagyon megterhelő volt a 25 éves Ethan Menges számára. Az orvosok egyáltalán nem voltak biztosak abban, hogy meg tudják menteni a korábbi sportoló életét, ugyanis nagyon agresszív fertőzés támadta meg a szervezetét.

Forrás: Facebook/Ethan Menges

A vérárammal eljutott a végtagjaiba. A doktorok csak a létfontosságú szervek megmentésére koncentráltak, de így sem biztatták a családot. Végül megszületett a drasztikus döntés, mind a négy végtagot amputálni kell. Sok időt töltött a kórházban Ethan, de menyasszonya nem hagyta magára, minden nap meglátogatta őt, ami erőt adott a beteg sportolónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.