Bárdos András megszólalt az autóbalesetről: “Hibáztam, és igazán sajnálom”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Karambol Bárdos András autóbaleset hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több autó is összetört abban a balesetben, amelyet Bárdos András figyelmetlensége okozott. Az egykori híradós elismerte, hogy ő hibázott, de örül, hogy nem történt személyi sérülés.

Nem vett észre egy stoptáblát Bárdos András, ezért amikor kihajtott, összeütközött a balról érkező autóval. A balesetben összesen öt kocsi rongálódott meg, de szerencsére senkinek nem esett baja.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Figyelmetlen voltam, hibáztam, és igazán sajnálom. Azonnal el is ismertem, hogy én okoztam a balesetet, ezen nem is lett volna mit tagadni, de nem is volt szándékomban. Annak azonban nagyon örülök, hogy senkinek semmi baja nem lett, azt gondolom, ebben a helyzetben talán ez a legfontosabb” - mondta az egykori híradós a Blikknek. “Nem vettem észre a táblát, és nekimentem a balról érkező autónak. Nem volt nagy ütközés, de ő megijedt, elrántotta a kormányt, így szaladt bele a többi autóba” - tette hozzá Bárdos András, aki minden ilyenkor szükséges adminisztrációt elvégzett a baleset után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.