Megölte, majd meggyalázta áldozata holttestét - A gyilkos élete végéig rácsok mögött lesz

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság applikáció Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carl Langdell életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, miután megölte a randipartnerét, majd meggyalázta a holttestét. A férfi úgy kommentáltaa történteke: "Egy szörnyeteg vagyok!"

"Azt a nézetet vallom, hogy minden olyan nőre veszélyt jelentesz, akivel csak kapcsolatba kerülhetsz a jövőben, főleg mert saját magadat is úgy jellemezted, hogy egy szörny és egy pszichopata vagy azért, amit Katie Locke-kal tettél. Ha leülted azt a 26 évet, ami után talán elhagyhatod a börtönt, mások felelőssége lesz a döntés, hogy egyáltalán kiszabadulhatsz-e" - közölte hűvösen az ítéletet a bíró, Andrew Bright a brutális gyilkossal, Carl Langdellel.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A napokban történt ítélethirdetés előzménye, hogy a 26 éves férfi egy társkereső alkalmazáson keresztül megismerte Katie Locke-ot. Mint utólag kiderült, a férfi azt hazudta a tanárnőnek, hogy ügyvéd, emellett egy saját cége is van, ellenben az igazság, hogy Carl felfüggesztett börtönt kapott egy, a találkozásuk előtt 9 hónappal történt eset miatt. A férfi ugyanis halálosan megfenyegetett egy nővért. Azt mondta neki, hogy szívesen megnézné meztelenül,

majd közösülne a holttestével.

Bár akkor mindez még csak egy beteg ember agyszüleménye volt, később valósággá vált, mivel

Katie és Carl között sor került a találkozóra.

A négycsillagos Hertfordshier-i Theobalds Park Hotelnél futottak össze, ott, ahol a vádirat szerint a férfi megtámadta és megfojtotta áldozatát. Ezután egy bokorba cipelte a holttestet, lefotózta, és meggyalázta - számolt be a Mirror.

Sokkoló! Kivágatta a bordáit, és megváltoztatta a szeme színét a botrányhősnő, Pixee Foxhttp://www.life.hu/drlife/20160603-pixee-fox-kivagatta-a-bordait-es-megvaltoztatta-a-szeme-szinet.htmlLáttunk már sok mindent, de ilyet még nem: egy svéd nőnek, művésznevén Pixee Foxnak eltávolították három-három bordáját, így derékbősége 40 centisre csökkent. A művésznő egy ideig boldog volt, majd ismét kés alá feküdt, és ezúttal a szeme színén változtattak. Dr. Life--Ez a lány a nap hőse! Kihullott a haja, és az egész világnak megmutattahttp://www.life.hu/drlife/20160603-kihullott-a-haja-az-egesz-vilagnak-megmutatta.htmlHihetetlen, de egy 23 éves csajszi úgy döntött, kiáll a világ elé és mindenkinek megmutatja, hogy mi történt vele. Mindezt azért, hogy mások ne kövessék el ugyanazt a hibát. A lánynak ugyanis a sok szépségtrükknek köszönhetően kihullott a haja. Dr. LifeOrigoA szundigomb károsítja a saját és a környezetedben élők egészségéthttp://www.life.hu/drlife/20160601-a-szundigomb-karositja-az-te-es-a-kornyezetedben-elok-egeszseget.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, akkor valószínűleg te is gyakran beállítod az ébresztőt. Aki pedig a keményvonalas későn kelők táborát erősíti, az gyakran nyúl a szundigombhoz, akár 5 percenként is...de vigyázat, ugyanis a jóból is megárt a sok! Dr. LifeThinkstockDrogokkal fogyaszthatták le egy valóságshow versenyzőithttp://www.life.hu/drlife/20160526-drogokkal-tomhettek-egy-valosagshow-versenyzoit.htmlA Biggest Loser, azaz A nagy fogyás című valóságshow egyik játékosa bíróság elé akarja vinni az ügyet. Állítása szerint kegyetlenül bántak velük a producerek. Dr. Life--Egy 12 éves kislány teljes testét szőr borítja http://www.life.hu/drlife/20160506-farkasemberek-akik-koztunk-elnek-ime-egy-12-eves-kislany-tortentete.htmlA 12 éves bangladesi lány, Bithi Akhtar egy ritka genetikai rendellenességben, a farkasember szindrómában szenved, így az egész testét sűrű szőr borítja. Dr. Life--Sinead O'Connor szerint Arsenio Hall volt Prince dílerehttp://www.life.hu/drlife/20160503-sinead-o-connor-azzal-vadolja-arsenio-hallt-hogy-o-volt-prince-dilere.htmlA komikus, Arsenio Hall kemény üzenetet kapott Sinead O'Connor-tól, aki a Facebookon azzal vádolta meg Hall-t, hogy ő látta el drogokkal Prince-t és Eddie Murphy-t is. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.