Fájdalom, boldogság, örömkönnyek - A szülés utáni első pillanatokat örökítették meg a fotósok

Forrás: Instagram / thefirsthello -
fotó fényképészet szülés megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés egyike azon élményeknek, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni, ezért beszéljenek helyettünk a képek! Két ausztrál fotográfus fotósorozatán keresztül ugyanis mi is szemtanúi lehetünk a szülés utáni első pillanatoknak.

Semmihez sem hasonlíthatóak a szülés utáni első pillanatok: az öröm, a félelem, és az izgalom, az hogy életedben először pillanthatod meg a gyermekedet... Azonban két fotósnak, Bel Pangburn-nek és River Bennettnek hála,

a szülés eddig sosem látott oldalát ismerhetjük meg.

Forrás: Instagram / thefirsthello

"Olyan sok érzelem suhan át ekkor a szülőszobán. Mindig hálásak leszünk azért, hogy részesei lehettünk ezeknek a különleges pillanatoknak. Semmihez sem fogható érzés, ahogy meglátod, ahogy egy kicsi élet a világra jön, és ez az élmény örökké megmarad!" - mondta meghatódva az egyik fényképész az ausztrál Daily Mail-nek.

Forrás: Instagram / thefirsthello

Forrás: Instagram / thefirsthello

Ha kíváncsi vagy a többi képre, itt megnézheted őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.