Egy csókba halt bele a súlyos mogyoróallergiában szenvedő fiatal lány

Forrás: Facebook -
csók halál mogyoróallergia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Myriam Ducre-Lemay édesanyja szerint nem mondta el újdonsült barátjának, hogy mogyoróallergiája van, a fiú pedig mogyoróvajas szendvicset evett, mielőtt megcsókolta őt.

A Kanadában élő Myriam Ducre-Lemay egy buliban volt új barátjával, amikor úgy döntöttek hazamennek a fiú otthonába, ahol a srác a lány tudta nélkül készített magának egy mogyoróvajas szendvicset.

Forrás: Facebook
Felrobbant az internet a 19 éves lánytól, aki megosztotta ritka, nagyon súlyos betegségének történetéthttp://www.life.hu/drlife/20160609-aimee-rouski-19-eves-lany-chron-betegsegenek-tortenetet-megosztotta-facebookon.htmlA nagyon bátor Aimee Rouskinál néhány évvel ezelőtt állapították meg a Crohn-betegséget, amely miatt sztómazsákot kell viselnie a ruhája alatt. Dr. LifeOrigoA placentával fotózott baba mutatja be a legerősebb kötelékethttp://www.life.hu/drlife/20160610-a-placentaval-fotozott-baba-mutatja-be-a-legerosebb-koteleket-lynn-partlow-fenykepesz-fotoja.htmlLehet, hogy a méhlepény nem a legszebb dolog a világon, de kétségtelen, hogy az élet csodáját jelenti. Dr. LifeOrigoAnorexiás lenne? Döbbenetes állapotban van Johnny Depp lányahttp://www.life.hu/drlife/20160608-johnny-depp-lanya-lily-rose-depp-nagyon-sovanyra-fogyott.htmlLily Rose Depp egyre rosszabbul fest. Újabb friss fotók a világsztár 16 éves lányáról. Dr. Life--A brit olimpikon lefagyasztatta a spermáját a Zika-vírus miatthttp://www.life.hu/drlife/20160609-a-brit-olimpikon-lefagyasztatta-a-spermajat-a-zika-virus-miatt.htmlGreg Rutherford távolugró barátnője mesélt arról, hogy a sportoló a biztonság kedvéért fagyasztatta le a spermáit, mert félnek a Zika-vírustól. Dr. LifeOrigoSokkoló! Húsevő baktérium miatt kellett amputálni a lány végtagjaithttp://www.life.hu/drlife/20160608-aimee-copeland-a-husevo-bakterium-aldozata-lett.htmlAimee Copeland manapság egy boldog nő benyomását kelti, pedig 4 évvel ezelőtt egy tragédia áldozata lett: egy húsevő baktérium miatt amputálni kellett a végtagjait. Dr. LifeOrigoSarka Kata újabban rendszeresen jár kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20160608-sarka-kata-ujabban-rendszeresen-jar-korhazba-mesedoktorra-valt.htmlMostanában rendszeres látogatója a kórházaknak Sarka Kata, szerencsére nem azért, mert beteg, hanem mert szívügyévé vált a beteg gyerekek felvidítása. Így már Kata is egyike lett azoknak, akik mesékkel gyógyítják a kicsik lelkét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.