Tragédia: öt hónapos terhesen elvetél Gordon Ramsay felesége

Forrás: TV Paprika -
vetélés tragédia Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szomorú hírt kellett megosztania rajongóival a sztárszakácsnak. Felesége öt hónapos várandósság után elvesztette babájukat.

Sokat küzdöttek az újabb kisbabáért, de sajnos elvesztették. Gordon Ramsay Facebook-oldalán számolt be rajongóinak a családjukat ért tragédiáról.

Forrás: TV Paprika

“Sziasztok srácok, Tana és én szeretnénk mindenkinek megköszönni a támogatást, amit az elmúlt hetekben kaptunk. Egy szörnyű hétvégén vagyunk túl, Tana sajnálatos módon öt hónapos terhesen elvesztette kisfiunkat. Együtt van az egész család, próbáljuk feldolgozni a történteket, de még egyszer mindenkinek szeretnénk megköszönni az elképesztő támogatást és a jókívánságokat. Különösen köszönök a kórház csapatának mindent!” - írta Ramsay.

Honnan tudom, hogy pszichológushoz kell vinnem a gyerekemet?http://www.life.hu/drlife/20160613-honnan-tudom-hogy-pszichologushoz-kell-vinni-a-gyermekemet.htmlVálás, haláleset, szorongás, beilleszkedési nehézségek – a gyermek életét számos olyan trauma és probléma nehezítheti meg, amely miatt a szülő úgy érzi, szakértőt is be kell vonnia ahhoz, hogy segíteni tudjon a csemetéjén. De melyek azok a helyzetek, esetek, amikor elkerülhetetlen felkeresni a pszichológust? Erre kerestük a választ szakértőnkkel. Dr. LifeOrigoMádai Vivien: "Nekem ez a gyerek nem kell"http://www.life.hu/drlife/20160614-madai-vivien-a-szules-utani-depressziorol-vallott-nekem-ez-a-gyerek-nem-kell.htmlNagyon nehéz a szülés utáni depresszióról beszélni, és azokról az érzésekről, amik ilyenkor feltörnek az újdonsült anyában. Mádai Vivien is keresztülment ezen, és a legborzasztóbb gondolatait is leírta, hogy másoknak erőt adjon. Dr. Life--Friss hírek Kulka Jánosról - Barátja mesélt a színész állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20160614-mar-bot-nelkul-jar-kulka-janos.htmlMár bot nélkül jár, gyors gyógyulásával pedig az orvosait is megdöbbentette Kulka János. Egy barátja mesélt erről. Dr. Life--Életéért küzd az Alfot megformáló Mészáros Mihályhttp://www.life.hu/drlife/20160613-eleteert-kuzd-az-alfot-megformalo-meszaros-mihaly-komaba-esett-a-szinesz.htmlA magyar születésű akrobata Amerikában alacsony termetével vált ismertté. Leghíresebb szerepe Alf eljátszása volt az azonos című sorozatban. A 76 éves színészre menedzsere talált rá otthonában. Dr. LifeOrigoDurva fotók! Ennek a kisfiúnak tízszer gyorsabban nő a bőre, mint másokéhttp://www.life.hu/drlife/20160612-evan-fascianos-az-5-eves-kisfiu-akinek-ketszer-olyan-gyorsan-no-a-bore.htmlEvan Fascianos az 5 éves kisfiú, akinek kétszer olyan gyorsan nő a bőre, mint kellene. Dr. Life--Szteroidinjekció és maszk: Betegségéről vallott Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/drlife/20160612-keresztes-ildiko-gyerekkora-ota-szenved-a-betegsegtol-takaritani-sem-tud-az-enekesno.htmlAz énekesnő gyermekkora óta szenved a betegségtől, és eddig nem talált megoldást. Volt, hogy olyan rosszul lett, hogy szteroidinjekcióra volt szüksége fellépés előtt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.