Mi történt veled Liam Neeson? A színészt legyőzte az idő

paparazzi öregedés színész Liam Neeson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb azon akadtunk ki, hogy Antonio Banderas mennyire megöregedett, most pedig Liam Neesont kapták lencsevégre, és bizony, a színész látványa ráébresztett minket arra, hogy milyen gyorsan telik az idő.

Nem is olyan rég még a drasztikus fogyása miatt aggódtak a színészért, nem is csoda, hiszen néhány hónap alatt 27 kilótól szabadult meg. Liam Neeson szerencsére felépült, olyannyira, hogy még a sajtót is megviccelte azzal, hogy újra szerelmes, de a gyógyulása ellenére sajnos továbbra is rosszul néz ki. Reméljük, minden rendben van az egészségével!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Lynx

A Szex és New York sztárja kiakadt Kim Kardashianrahttp://www.life.hu/sztarok/20160615-a-szex-es-new-york-sztarja-kim-cattrall-kiakadt-kim-kardashianra.htmlJavában dúl a háború Kim Cattrall és Kim Kardashian között. Míg utóbbi a félpucér, vagy épp meztelen fotóival bombázza a netezőket, addig Catrall kemény szavakkal illette a popókirálynő szelfimániáját. TV + Sztárok--Hosszú Katinkából képregényhős letthttp://www.life.hu/sztarok/20160614-hosszu-katinkabol-kepregenyhos-lett.htmlAz úszóklasszis mostantól képregény-formában is meghódítja a világot, a legújabb motivációs projekthez pedig egy izgalmas videó is érkezett. TV + SztárokOrigoA sztárok is Eb-lázban égnek: kiderült, hogy kinek szurkol Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20160614-kiderul-hogy-melyik-eb-csapatnak-szurkol-majka.htmlMajka lerántotta a leplet a kedvenceiről, Növényi Norbert pedig esélyt latolgatott. Nem is akárhogyan: ilyen reakciót még biztosan nem láttál! TV + Sztárok--Kim Kardashian találkozott a hasonmásával, és eléggé kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20160610-kim-kardashian-talalkozott-a-hasonmasaval-de-ennek-o-orult-a-legkevesbe.htmlKim Kardashiannál eléggé kicsapta a biztosítékot, amikor a bőrgyógyászati klinikán támadta le az állítólagos legjobb barátja, aki ráadásul a kamerák kereszttüzében odavonszolta a sztár hasonmását, Kamilla Osmant is. TV + Sztárok--A Trónok harca szépsége szívesen lenne James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160601-a-tronok-harca-sztarja-szivesen-lenne-james-bond-szerelme.htmlEmilia Clarke a Sárkányok Anyja néven is ismert karaktere egész jól elboldogul a Trónok harca kegyetlen világában, ám szívesen eljátszaná a női James Bondot is. Ráadásul azt is elárulta, hogy kit szeretne maga mellé Bond-fiúnak. TV + Sztárok--Prince fel akart lépni az idei Glastonbury fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160531-prince-koncertet-akart-adni-az-angliai-glastonbury-fesztivalon.htmlPrince az angliai Glastonbury fesztiválon akart a rajongók elé állni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.