Friss! Javult Somló Tamás állapota

Forrás: Pozsonyi Roland -
betegség Somló Tamás Kóbor János állapot énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesről az elmúlt hetekben egyre aggasztóbb hírek láttak napvilágot. Bár a sztár még nem szólalt meg az ügyben, egyik barátja szívesen nyilatkozott a helyzetéről. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Somló Tamás nemrég ismét kórházba került szűnni nem akaró csuklása miatt. Az LGT zenészéért rengetegen aggódnak, hiszen a híresztelések szerint olyan rossz állapotban van, hogy 45 kilóra fogyott. Kóbor János azonban most elárulta, hogy sikerült beszélnie Somlóval, aki véleménye szerint egyre jobban van - írja a Színes Ász.

Forrás: MTI/Soós Lajos, Koszticsák Szilárd

"Saját állapotáról majd nyilatkozik Tamás, amint ő akar, de azt mindenképpen megerősíthetem, hogy jobban van, mint amikor még kórházban volt! Amennyire én látom, tényleg túl van a mélyponton! A humora is a régi, azt mondta a telefonban: "Hagyjatok már a fenébe, úgyis összeszedem magamat!" - nyilatkozta az Omega frotembere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.