Őrület! Minden nap majdnem meghal egy szelfi kedvéért

Forrás: Instagram/jacqui.ryland -
betegség fotó őrület szelfi növekedési hormon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves Jacqui Rylande óriási áldozatot hoz azért, hogy minden nap meglegyen a 100 darab fotója. A háromgyermekes édesanya súlyos függőségben szenved. 

A fiatal nő nem egyszerű szelfi-függőségben szenved. Jacqui minden nap kockára teszi az életéért, ugyanis naponta ad be magának egy nagy adagot a HGH nevű növekedési hormonból, melynek használata nemcsak veszélyes, de tilos is - írja a Mirror.

Forrás: Instagram/jacqui.ryland

"Próbáltam már leállni, de egyszerűen képtelen vagyok. Ha néhány napig nem adom be magamnak, akkir szinte rögtön elveszítem minden energiámat. Arról nem is beszélve, hogy mesésen rendben tartja a bőrömet, lassabban öregszem és a körmeim is gyönyörűek - nyilatkozta az édesanya, aki nem is szándékozik változtatni a dolgokon.

Britney Spears kés alá fekszik? Átalakíttatja magát az énekesnő http://www.life.hu/drlife/20160621-britney-spears-mutete-kes-ala-szeretne-fekudni-az-enekesno-atalakitana-magat.htmlA legfrissebb hírek szerint a sztár egy minden eddiginél drasztikusabb operációra készül. Bár eddig sem vetette meg a szépészeti beavatkozásokat, a rajongókat így is meglepte a hír. Dr. Life--3 finomság, mellyel megelőzheted a fájdalmas leégést http://www.life.hu/drlife/20160620-leeges-elleni-tippek-nehany-finomsag-mely-segithet-rajtad-eper-es-uborka.htmlNemcsak naptejekkel, de néhány fincsi étellel is elkerülheted a nem kívánt fájdalmakat. Íme, néhány tipp, melyek segítségével aranybarna leszel és nem rákvörös! Dr. Life--Így menti meg a férfiak életét a nők hisztijehttp://www.life.hu/drlife/20160619-jot-tesz-a-ferfi-egeszsegenek-ha-sokat-zsortolodik-vele-felesege.htmlA boldogtalan házasság bizonyos esetekben lelassítja a diabétesz kialakulását, illetve keretet ad a hatékony kezeléshez – derül ki a Michigani Egyetem friss kutatásából.Dr. Life--Valami, amit senki sem mond el neked a székrekedésrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160619-a-herpesz-virus-kronikus-szekrekedest-okozhat.htmlEgészen meglepő összefüggésre derült fény a székrekedés és a herpesz-fertőzés között.Dr. LifeThinkstockRékasi Károly: "Senkit sem perelek, hiszen az életemet mentették meg!"http://www.life.hu/drlife/20160617-rekasi-karoly-jo-uton-van-a-gyogyulas-fele.htmlRékasi Károlyt a múlt héten ismét megműtötték. A színész néhány nappal később már elhagyhatta a kórházat, és a jó hír, hogy a jelek szerint rálépett a gyógyulás felé vezető útra. Dr. Life--Új út a rák kezelésében: minden, amit az immunonkológiáról tudnod érdemeshttp://www.life.hu/drlife/20160614-a-rak-es-daganatos-megbetegedesek-kezeleseben-az-immunonkologiai-terapia-attorest-hozhat.htmlMagyarországon évente közel 50 ezer rákos megbetegedést diagnosztizálnak, és csaknem 31 ezren halnak meg valamely daganattípus miatt. Az egyes daganatos megbetegedések kezelésében áttörést hozhatnak az új immunonkológiai terápiák, amelyek a szervezet immunrendszerének folyamatos erősítésén alapszanak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.