Striák, és megereszkedett bőr borítja az édesanya kockás hasát - Büszkén vállalja a világ előtt!

terhességi csík édesanya szülés stria gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés nő előtt ismeretlenek a striák, azaz a bőrt behálózó, bosszantó kis hegek, amelyek akkor szaporodnak el, amikor a bőr hirtelen megnyúlik. Történetünk főszereplőjével, a háromgyermekes édesanyával márpedig ez történt, ám sokkakkal ellentétben ő már büszkén tekint terhességének nyomaira.

A 27 éves édesanyának, Marissa Fearonnak rengeteg idő és energia kellett ahhoz, hogy

megbarátkozzon a testével.

"Tavaly keztem el edzeni, mert egyszerűen gyűlöltem magam. Boldogtalan voltam az alakom miatt és ez minden szempontból megviselt. Folyamatosan fájt a fejem, fáradt voltam, és rosszul éreztem magam a bőrömben" - panaszkodott Marissa, akinek a kezdő lökést egy Bikini Body Guides nevezetű életmód blog adta meg.

Forrás: Instagram

Az oldal egy 8 hónapos programot kínál, Marissa pedig folyamatosan lefotózta a változást.

"Imádtam, és hirtelen azt is megértettem, hogy miért követik annyian a blogot" - lelkendezett az édesanya, majd azt is hozzátette, hogy az első képét elnézve jött rá, hogy milyen hatással volt testére az azt megelőző 4 év, mialatt

3 gyermeknek adott életet.

Forrás: Instagram

Bár a 8 hónap letelt, Marissa továbbra is kitartóan edz: az eredményt folyamatosan dokumentálja, és

büszkén mutatja meg a világnak.

Forrás: Instagram

"Meg akarom mutatni az embereknek, hogy bármire képesek lehetnek, az egész csupán agyban dől el. Viszont, ha én nem érzem jól magam a bőrőmben, akkor hogyan taníthatnék másokat az önelfogadásra?!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.