Damu Roland: “Imádkozni kell a feleségem életéért”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland életveszély alkoholizmus Damu Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lett édesanya Damu Edina, nem képes lemondani az alkoholról. Nemrég súlyos állapotban szállították kórházba, férje Damu Roland nagyon aggódik érte.

Terhessége alatt sem bírta megállni az ivást Damu Edina, gyermekük koraszülöttként jött a világra. Damu Roland felesége később sem tudta letenni a poharat, állapota olyan súlyossá vált, hogy kórházba kellett szállítani.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Damu Roland nem akart részleteket elárulni felesége állapotáról, azonban megkért mindenkit, hogy imádkozzanak érte. "A családdal azt beszéltük meg, hogy nem mondok semmi konkrétumot Edina egészségi ál­lapotával kapcsolatban. A feleségem, a gyermekem édesanyja megérdemli, hogy ne csámcsogjanak az állapotán.

Annyit mondhatok el, hogy imádkozni kell a feleségem életéért.

Ahogy annak idején a kislányunk, Maya életéért is sokan mondtak el egy imát, most az anyukájának is nagy szüksége van erre" - mondta a színész a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.